Edessä kaikkien aikojen paras joulu / Uutiset / pelaaja.fi

Edessä kaikkien aikojen paras joulu

22.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
39

Brittiläinen jälleenmyyjä Gamestation odottaa tämänvuotisista joulumarkkinoista kaikkien aikojen suurimpia. Väitettä on helppo perustella: loppuvuoden aikana julkaistaan niin paljon suuria nimikkeitä useille eri konsoleille, että suuri myynti ja menestys ovat varmoja.

”Meillä on kaksi erilaista PS3-pakettia ja Xbox 360:stäkin kaksi pakettia. Ihmiset ostavat Wiitä jo nyt hyvissä ajoin, sillä laitetta tuskin riittää kaikille, ja totta kai täytyy muistaa myös DS. Konsolien kannalta tämä on siis paras vuosi koskaan, ja kaikille laitteille on tulossa paljon mielenkiintoisia nimikkeitä”, Gamestationin Jeremy Gerkin kommentoi.
Gerkin myös kehui Nintendoa siitä, että he ovat onnistuneet pitämään Wiin mielenkiintoisena laitteena, vaikka se on ollut saatavilla jo pitkään.

PS3:n 60 gigatavun mallin myynti on ollut hyvää heti hinnanalennuksesta lähtien. Jälleenmyyjät odottivat laajaa menestystä uudelle 40 gigatavun halpismallille, mutta toistaiseksi kalliimpi malli on ollut se myyvä PS3-versio.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jalkani nauraa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Käteni itkee.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Konsolit myyvät varmasti hyvin, mutta pelejä on valitettavan vähän. Onhan siellä pari erittäin hyvää peliä, mutta saisi olla enemmänkin. Toisaalta silloin ei riittäisi rahat.

Aika dilemma...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mulle on jouluksi vähän enemmänkin kuin pari hyvää peliä. Rachet ja Clank PS3, Uncharted PS3, CoD 4 PC tai PS3 ja Mass Effect XO:lle. Bubling under ovat Assassin´s Creed, Haze ja muut jos vain rahat riittävät. Kalliiksi tulee.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Todellakin paljon hyviä pelejä tulossa... Mass Efect, Assasins Creed, R & C: Tools Of Destruction, COD 4,Super Mario Galaxy.....kyllähän näitä riittää.

Ja tosiaankin muistetaan koneiden hinnanalennukset niin voidaankin kysyä että häviääkö kukaan jouluna pelimarkkinoilla?Minä sanon että tuskin.

Käyttäjän awkward kuva
awkward

Kerätkää kolehti ja ostakaa mulle joululahjaksi PS3:lle Assassin's Creed, Uncharted, COD4 ja Haze.

Get to it!

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Muistakaa että kaikilla ei välttämättä ole kaikki kolme konsolia, joten monikin huippupeli jää tämän takia väliin.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Itse ajattelin samaa jo pari päivää sitten.
Hyvä näin, peliteollisuus saisikin nousta koko kansan silmiin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

BioWare ilmoitti juuri että Mass Effect on "mennyt kultaan"!!! Loistavaa että eniten odottamani peli tulee ainakin ajoissa. kuukausi ja yksi päivä vielä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jee ps3 jee

Nostoja