Eeppinen Metal Gear Solid V -traileri nostaa hattua pelisarjan historialle / Uutiset / pelaaja.fi

Eeppinen Metal Gear Solid V -traileri nostaa hattua pelisarjan historialle

19.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
17
Eeppinen Metal Gear Solid V -traileri nostaa hattua pelisarjan historialle

Sonyn juuri julkaisema Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -traileri muistelee menneitä.

Mahtipontinen video nostaa hattua Metal Gearin 28-vuotiselle taipaleelle kertaamalla, mitä kaikkea pelisarja on faneilleen vuosikymmenten vieriessä opettanut. Rakkautta jaetaan niin piiloutumisen riemulle kuin kiinni jäämisen väristyksille, ja sarjan tavaramerkiksi muodostunut pahvilaatikkokin saa hetkensä parrasvaloissa.

Video huipentuu odotetusti dramaattiseen videonpätkään Metal Gear Solid V:stä, joka näillä näkymin päättää pelisarjan saagan ja fanien lähes 30 vuoden odotuksen. 

Trailerin voi katsoa kokonaisuudessaan alta. Koska tekele on japaninkielinen, kannattaa tekstitykset napsauttaa päälle videon alapalkista.

Lähde: Gematsu, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nikke kuva
Nikke

Hieno pelisarja tämä uusinkin tulee varmasti ostettua tulevaisuudessa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olisi kyllä aika eeppistä pelata tämä sarja läpi Japanilaisilla äänillä ja enkku subeilla. Varsinkin kun ensimmäinen tuli aikanaan pelattua aluksi Japani-versiosta, ei siitä mitään ymmärtänyt, mutta se jotenkin kuulostaa "siltä oikealta". En koskaan oikein tottunut Hayeriin ja nyt sitten Jack Bauer. Mahtava kokemus joka tapauksessa.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä snaketus

Olisi kyllä aika eeppistä pelata tämä sarja läpi Japanilaisilla äänillä ja enkku subeilla. Varsinkin kun ensimmäinen tuli aikanaan pelattua aluksi Japani-versiosta, ei siitä mitään ymmärtänyt, mutta se jotenkin kuulostaa "siltä oikealta". En koskaan oikein tottunut Hayeriin ja nyt sitten Jack Bauer. Mahtava kokemus joka tapauksessa.

Ilmiselvät valkolaiset puhuvat kaikki japania? Joo-o ei kuulosta oikein "oikealta" omiin korviin ainakaan. Olisi kyllä siinä japanin ymmärtämisessä se hyvä, ettei tarvitsisi Jack Baueriin totutella.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Alle kaksi viikkoa enää odotusta! Alkaa hype jo nousta. Remasteroisivat sen MGS4:n PS4:lle että pääsisi sitäkin pelaamaan.

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Just äsken tuli läpäistyä Legacy Collection taas ja vielä pitää pelata läpi ground zeroes, niin olen valmiina viimeiseen MGS-peliin. Nykyään harvoin mikään peli saa minut innostumaan yhtä paljon kuin MGS-pelit.

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

Joo-o, japsi MGS on tullut pelailtua eikä kielimuuria ole, niin tuo trailei oli aikamoinen pläjäys.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Meni tajuttoman mahtavat kylmät väreet tota katsoessa, vaikken oo ees fani. Oli tarkoitus ostaa samana päivänä julkaisunsa saava Mad Max ajatuksella, että kyllähän ton MGS5:sen kerkiää, mut toi traileri sai mielen horjumaan. Myös se kun oon pelannu nyt Alien: Isolationia, niin ei viittis toista "hiippailupeliä" heti perään. Tosin MGS peleissä hiippailu on pakollisempaa lähinnä vain silloin, kun vaikeustason nostaa kattoon, joten pittääpä vielä harkita muutama päivä. Hmm...(kolikko?)

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Odotukset ovat valtavat ja hype on huipussaan, mutta ostan silti vasta käytettynä myöhemmin. Konami kun on kyseessä, niin en aio lafkaan pistää enää rahaa. Uusi Pessikin menee ostoon vasta, kun löytyy kohtuuhintasena ja käytettynä. Lapsellista? Ehkä, mutta itse en pysty sivuuttamaan viimeaikaisia tapahtumia millään.

Ps. NeoGafin kääntämän artikkelin mukaan Kojima joutui Konamin mustalle listalle, koska peli viivästyi niin paljon alkuperäisestä julkaisupäivästään (eli hiottiin viimeisen päälle loppuun kuten muutkin sarjan pelit) ja peliin on palanut rahaa 80 miljoonaa. Että näin. Konamilla ei riitä usko riittävään myyntiin, vaikka puhutaan sentään Metal Gearista. Mieluummin pistetään porukka pihalle ja siitä tiedotetaan jo hyvissä ajoin ennen julkaisupäivää. Tekijöilläkin on varmaan aika kiitollinen olo.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tekisi toisaalta mieli osoittaa mieltään Konamia vastaan mutta kyseessä on kuitenkin MGS. Ja nimenomaan neljännen osan jälkeen taas peli, joka oikeasti kiinnostaa. Itsellä kun meni innostus siinä välissä kun jäi PS3 aikoinaan pitkäksi aikaa ostamatta, eikä peli niin kovasti sitten iskenyt enää vaikka hyvää fanipalvelusta olikin.

En kuitenkaan nykyisin enää pahemmin usko että tällainen kulutuskäyttäytyminen, toreilla marssiminen sun muu vaikuttaisi yhtään mihinkään, joten ostetaan peli pois kun kerran kiinnostaa. Ja eipä tässä muistu mieleen mitään muutakaan peliä joka olisi erityisen pakko saada lähiaikoina.

Käyttäjän NiQo kuva
NiQo

Ei ole pitkään aikaan ollut ns. "Joulun" odotus mieltä ollut mutta MGS 5 toi taas semmoisen olispa jo aatto tunteen. Konamista viis, mutta Kojiman tuotokset ei ole pettänyt vielä kertaakaan. Julkaisua odotellessa.

Nostoja