Kesäkuun päätös on käsillä ja sehän tietysti tarkoittaa uuden Games with Gold -peliaallon saapuvan pian Xbox Liven kultajäsenten ulottuville. Microsoft onkin nyt vahvistanut, mitä kaikkea heinäkuulta onkaan vielä lahjapelien osalta odotettavissa.

Heti ensi kuun alussa tarjolle on tupsahtamassa Xbox One -pelien osalta ensimmäisenä The Banner Saga 2, jota odoteltiin alunperin konsoleille vasta heinäkuun lopulla. Myöhemmin kuun puolivälissä se saa seuraa vielä myös Tumblestonesta, joka The Banner Saga 2:n tapaan on Xbox One -pelaajien saatavilla kuukauden ajan saapumishetkestään alkaen.

Xbox 360:llä heti 1. heinäkuuta ladattavaksi voi puolen kuukauden ajan napata vuorostaan Rainbow Six: Vegas 2:n, jonka korvaa loppukuun ajaksi 16. heinäkuuta vuorostaan Tron: Evolution. Aiempien Games with Gold -pelien tapaan myös kyseistä Xbox 360 -pelikaksikkoa on mahdollista pelailla halutessaan Xbox Onella.

Vielä kirjoitushetkellä ennen uusien Games with Gold -pelien tuloa lataamassa ehtii käydä niin Goat Simulatorin, The Crew’n kuten myös XCOM: Enemy Unknownin.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa