Ehostettu Kuolema kylvää loppukuusta tuhoa PS4:llä ja Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Ehostettu Kuolema kylvää loppukuusta tuhoa PS4:llä ja Xbox Onella

6.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Julkaisija Nordic Games on virallistettua julkaisupäivän sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle työstetylle Darksiders II: Deathinitive Editionille. Sekä fyysisessä että ladattavassa kuosissa myyntiin saatava uusi Darksiders II -versio saadaan ostettavaksi 27. lokakuuta.

Deathinitive Edition sisältää sekä alkuperäisen Darksiders II -pelin että myös kaiken siihen aikoinaan julkaistun lisäsisällön. Samalla pelin ulkoasua on ehostettu myös hieman pelin aiemmista konsoliversioista ja onpa pelin toimintaa ja varustetarjontaa myös hieman tasapainotettu entisestä.

Noin 30 euron hintaisen Deathinitive Editionin kehityksestä on vastannut muutamista entisistä Darksiders-kehittäjistä koostuva Gunfire Games. Alkujaan Darksiders II debytoi maailmalla kolme vuotta sitten saapuen ensin niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle sekä lopulta myös Wii U:lle. Pelin kehitti edesmennyt Vigil Games, jonka perustaja Joe Madureira työstää parhaillaan uudessa Airship Syndicate -studiossaan uutta Battle Chasers -sarjakuvasarjaan pohjautuvaa roolipeliä.

Lähde: Nordic Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Lopettakaa nyt jo saatana se vanhojen pelien julkaiseminen. Ostan tänkin mielummin vitosella hyllyyn ps3:lle ja pelaan sitä mikä on jostain varsinaisesti ostamatta ilmestynyt Steam kirjastoon. Sitä oikeaa definitive versiota.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Uusinnat ei olisi pakollisia jos elettäisiin vielä 90-lukua, jolloin pelien virta oli maltillisempaa. Toikin peli on jäänyt monelta väliin pelatessa jotain muuta mahtavaa nimikettä. Pelkästään lisäosien julkaisu uuden version kylkiäisenä on usein erittäin kannattavaa kuluttajalle. Hinta ja laatu suhteessa peliaikaan tekee tollasista julkaisuista mitä parhaimpia kokemuksia pelaajille! Puoltavia asioita on todella paljon...

Käyttäjän Rifian_1 kuva
Rifian_1

Ihan hyvä että tekevät näitä päivitettyjä versioita, kun huomattavasti mukavempi pelata. Kun kaikki on jo valmiiksi mukana, ei tartte erikseen ostella season passeja. Parantaa huomattavasti enemmän pelikokemusta.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Voih, edelleen odottelen jatkoa tälle mainiolle pelisarjalle (toki, jos pystyisivät jatkaa samaa laatua). Mutta vaikka Darksiders 2 olikin ihan hemmetin kova peli ja ilmestymisvuotensa parhaimmistoa, niin tällä kertaa taitaa jäädä hankkimatta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Rifian_1

Ihan hyvä että tekevät näitä päivitettyjä versioita, kun huomattavasti mukavempi pelata. Kun kaikki on jo valmiiksi mukana, ei tartte erikseen ostella season passeja. Parantaa huomattavasti enemmän pelikokemusta.

Eli kumpa olisi jättänyt pelit ostamatta edellisen sukupolven aikana. Ostelis siis nyt näitä ja tämän sukupolven pelit definitive editoina seuraavan polven aikana?

Tuohon yhdyn, että näissä on koko peli levyllä ja ilmeisesti paremmin pyörivä versio pelistä. Näin keräilijänä ja DLC:tä inhoavana ihan hyvä.

Ehkä voisinkin myydä last gen pelit, joista on tämä fraud edition ja kerätä nämä sen sijaan. Sitten taas toisaalta alkuperäinen on alkuperäinen ja näyttää mihin sen polven rauta kykeni.

Keräilijän ongelma, pitää olla molemmat ja sitten pc-versio pelaamista varten, varsinkin tästä genrestä. I'm fucked. Ei, vakavasti voisi alkaa katselemaan näitä ainakin niistä peleistä joita ei vielä ole.

Nostoja