Ehostetun Gears of Warin aikaiset pelaajat saavat koko alkuperäissarjan ilmaiseksi

Gears of War: Ultimate Editionin ostajat saavat mahdollisuuden napata myös neljä Xbox 360:n Gears of War -peliä Xbox Onelle ilmaiseksi.

3.8.2015 23:17

Kovaa vauhtia lähestyvä Gears of War: Ultimate Edition on ottamassa ilon irti Xbox Onen uudesta taaksepäin yhteensopivuudesta. Microsoft on ilmoittanut, että kaikki, jotka pelaavat Ultimate Editionia ollessaan samalla yhteydessä Xbox Liveen aikavälillä 25.8.-31.12. saavat mahdollisuuden ladata kaikki Xbox 360:n Gears of War -sarjan osat Xbox Onelle ilmaiseksi.

Diilin kuuluvat niin siis sekä alkuperäinen Gears of War -trilogia että myös sen esiosa Gears of War: Judgment. Koska kyse on kuitenkin pelien Xbox 360 -versioista, eivät ne ole saaneet osakseen minkäänlaisia parannuksia, vaan niiden peluu tapahtuu niiden alkuperäisessä muodossa.

Tiettyjen Xbox 360 -pelien pelaamisen Xbox Onella mahdollistava taaksepäin yhteensopivuus on tarkoitus tuoda virallisesti kaikkien Xbox One -pelaajien saataville aivan loppuvuodesta. Kesän aikana sitä on ollut kuitenkin jo mahdollista testailla osana Xbox Preview -ohjelmaa.

Ensimmäistä Gears of Waria niin graafisesti kuin pelillisestikin paranteleva Gears of War: Ultimate Edition julkaistaan Xbox Onelle Suomessa 28. elokuuta ja ajan myötä myös Windows 10:lle. Paketin suositushinta keikkuu 40 euron tienoilla.

Lisää luettavaa