Ei enää kerrasta poikki -taisteluja – uusi PlayerUnknown's Battlegrounds -kartta uskoo toisiin mahdollisuuksiin / Uutiset / pelaaja.fi

Ei enää kerrasta poikki -taisteluja – uusi PlayerUnknown's Battlegrounds -kartta uskoo toisiin mahdollisuuksiin

30.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
PUBG, PlayerUnknown's Battlegrounds, Battlegrounds, Battle Royale, Taego, kartta

PlayerUnknown's Battlegroundsin seuraava suuri päivitys 12.2 on rantautunut pelin pc-version testipalvelimille.

Päivityksen suurin tähti on kokonaan uusi itämaateemainen Taego-kartta, joka tuo uusien ympäristöjen ohella mukanaan kaksi uniikkia ominaisuutta. Toinen näistä on niin sanottu Comeback BR -järjestelmä, jossa ottelujen alussa kuoleminen ei tarkoitakaan enää lentämistä ulos Squads-tyypin peleissä. Sen sijaan ottelun ensivaiheen aikana kaatuneet pelaajat asetetaan taistelemaan erilliselle alueelle keskenään mahdollisuudesta palata takaisin varsinaiseen otteluun varsinaista voittoa tavoittelemaan.

Elpymisteemaa mukaillen Taegosta on mahdollista löytää myös uusia Self-Revive Kit -esineitä. Nimensä mukaisesti ne antavat pelaajillle mahdollisuuden nostaa itsensä takaisin taisteluun elinvoiman loppuessa, mikä pätee sekä Squads- että Solo-peleihin. Jos pelaaja ei kuole siis kerrasta sooloilumatseissa, on se merkki tämän mukana kulkevasta Self-Revive Kitistä.

Noin muuten päivitys mahduttaa sisään uudet K2- ja Mk12-aseet, Pony Coupe -ajoneuvon sekä tuoreen taistelupassin. Varsinaisen julkaisunsa se saa pc:llä 7. heinäkuuta ja konsoleilla 15. heinäkuuta.

Lähde: PUBG (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän HostileRaccoon kuva
HostileRaccoon

Kuulostaa hieman Gulagin kusisuihkulta