Ei huolta, Eurooppa! / Uutiset / pelaaja.fi

Ei huolta, Eurooppa!

19.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Nintendo on vakuuttanut, että vaikka viime viikolla varastettiinkin rekkalastillinen DS Lite -käsikonsoleita, tästä ei koidu haittaa Euroopan julkaisun yhteydessä.

Kaksi varasta ryösti viime viikolla Hongkongissa rekan, joka kuljetti 12 600 DS Liteä. Niiden arvo on katukaupassa (hassua, kuulostaa ihan huumeuutisoinnilta) 1,8 miljoonaa dollaria eli noin 1,4 miljoonaa euroa. Konsolit oli valmistettu Kiinassa ja ne olivat matkalla Eurooppaan.

Nintendon ilmoituksen mukaan valmistaja on kasvattanut tuotantokapasiteettiaan, joten vaikkei varkaita ollakaan saatu vielä kiinni, käsikonsoleita pitäisi riittää sovittu määrä Euroopan julkaisuun.

Paikallinen poliisi epäilee, että rikolliset jäävät kiinni viimeistään kun Hongkongin katumarkkinoilta alkaa löytyä yllättävän paljon DS Litejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jee jee. No, minä olinkin jo ennakkotilannut valkoisen version, joten... Että eikös ne rosmot viennytkin vain mustia Litejä?

Käyttäjän kenit88 kuva
kenit88

Noitten myynti voi olla tuolla päin aika vaikeeta, sillä eikö laite ole loppuun myyty lähes jokapaikasta. Ja jos joku alkaa yhtääkkiä kaupitella useampaa tuhatta laitetta ei se ole varmaankaan yhtään epäilyttävää?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

toivottavasti mustat otettiin

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivotaan parasta