Ei huolta: Just Cause 3 sanoo ei mikromaksuille / Uutiset / pelaaja.fi

Ei huolta: Just Cause 3 sanoo ei mikromaksuille

12.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Just Cause 3 sanoo ei mikromaksuille

Avalanche Studios on rauhoitellut pelaajia huolestuttaneita huhuja Just Cause 3 -hiekkalaatikkotoimintapelin mahdollisista mikromaksuista.

Virallisesti eilen julkistetun Just Cause 3:n varhaisesta kehitysversiosta otettuja kuvakaappauksia vuodettiin viime viikolla verkkoon. Kuvakaappausten tulkittiin sisältävän viittauksia mikromaksuihin, mutta Avalanche Studiosin perustajiin kuuluvan Christofer Sundbergin mukaan erilaisia ansaintamalleja ja teknologioita testannut studio päätyi kuitenkin perinteisempään julkaisumalliin.

-Kuten suurin osa peleistä, tämäkin kävi läpi kokeellisen vaiheen, jonka aikana perehdyimme erilaisiin ohjaustapoihin, teknologioihin ja ansaintamalleihin, Sundberg toteaa tuoreessa blogipäivityksessä.

-Vuodetut kuvakaappuakset esittelevät tuon prosessin vaiheita, eivätkä ne heijastele millään tavalla tällä hetkellä kehittämäämme peliä.

Sundberg vahvistaa viestissään, ettei Just Cause 3 sisällä mikromaksuja. Studio harkitsee kuitenkin pelin laajentamista julkaisun jälkeen ilmestyvillä lisäsisältöpaketeilla.

-[Just Cause 3] ei sisällä pelin sisäisiä mikromaksuja, Sundberg vahvisti lausunnossaan.

-Julkaisun jälkeen katselemme todennäköisesti ladattavien lisäsisältöpakettien ja esineiden suuntaan pyrkiessämme tukemaan Just Cause 3:a ja sen pelaajia useiden vuosien ajan, mutta siihen saakka keskitymme täysin kehittämään parhaan mahdollisen Just Cause -pelin. Voitte uskoa, että se on valtava, täyteen pakattu ja äärimmäisen palkitseva pelikokemus alusta alkaen.

Just Cause 3 julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Avalanche Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hieno juttu, sano kuollut kuttu.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jo kakkonen oli aikanaan niin haasteeton ja pelimekaanisesti yksiselitteinen, että ainoa jäljellä oleva ostettava olisi enää kuolemattomuus-huijaus.