Ei kaupunkien vaan luonnon rakentamista! Rentouttavan tyylikäs Terra Nil muuttaa joutomaat paratiiseiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Ei kaupunkien vaan luonnon rakentamista! Rentouttavan tyylikäs Terra Nil muuttaa joutomaat paratiiseiksi

8.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Terra Nil, Devolver Digital, Free Lives, strategia, rakentelu, simulaatio,

Uusi rakentelupeli Terra Nil on lipumassa vähitellen pc-pelaajien ulottuville. Broforce-kehittäjä Free Livesin ja indiejulkaisija Devolver Digitalin tuoreessa yhteistyöprojektissa ei tosin kyhätä omia kaupunkeja, vaan palautetaan elinvoimaa takaisin kovia kokeneeseen luontoon.

Huolehtimaan päästään niin muun muassa kasvillisuuden rehevyydestä, ilmaston uudistamisesta kuin eläinkunnan paluusta. Uudelleenpeluuarvon varmistamiseksi rakentelu tapahtuu aina satunnaisesti luotavissa ympäristöissä, jotka sijoittuvat myös tyyliltään erilaisille aluetyypeille.

Terra Nil perustaa ideansa ja järjestelmänsä tälläkin hetkellä Itch.ion kautta ilmaiseksi lunastettavaan samaa nimeä kantavaan harrastepeliprojektiin. Alkuperäiset kehittäjät ovat mukana myös uudessa hankkeessa luvaten mukaan niin uuden ulkoasun, enemmän mekaniikkoja kuin myös yleisesti parempaa ja monipuolisempaa pelikokemusta. Julkaisuajankohtaa sillä ei vielä silti ole.

Lähde: Itch.io

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja