Ei lepoa pikseliritarille: Shovel Knight ensi viikolla Xboxille

Shovel Knight rantautui juuri PlayStationeille, mutta pian on myös Xbox-version vuoro.

22.4.2015 14:15

Hyvästä arvostelu- ja myyntimenestyksestä nauttineen Shovel Knightin osalta huhtikuu näyttää kääntyneen erittäin kiivaaksi. Vasta keskiviikkona tasoloikkapeli saatiin sekä PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle että Vitalle, ja nyt on varmistunut, että Xbox Onella pikseliritari pomppii myös jo ensi viikolla.

Tarkalleen ottaen Shovel Knight saadaan Xboxille keskiviikkona 29.4. Ytimeltään luvassa on jälleen vastaavanlainen retrohenkinen pelikokemus kuin PlayStationeilla, Wii U:lla, 3DS:llä ja pc:llä, mitä nyt pientä erikoissisältöä tullaan Xbox-versioon myös sullomaan. Muista versioista poiketen klassisen Battletoads-pelin hahmot tulevat tekemään Xbox-seikkailussa nimittäin pikavisiitin.

Shovel Knightin lisäsisällön kehitys näyttää sekin edistyvän. Kehittäjä Yach Club Gamesin tuoreen blogikirjoituksen mukaan peliin lähitulevaisuudessa ilmaiseksi julkaistava uuden pelattavan hahmon tarjoava Plague Knight -tila on hyvällä mallilla ja samalla peliin on kovaa vauhtia tekemässä tuloaan myös uusi haastetila. Laajennuksille ei ole annettu vielä tarkempaa julkaisuajankohtaa, mutta näillä näkymin ne tulevat saamaan julkaisunsa sentään keskenään samaan aikaan. 

Lähde: Yacht Club Games

Lisää luettavaa