Ei loppua luolastoseikkailuille – kannettavan kulttisarjan uusin osa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Ei loppua luolastoseikkailuille – kannettavan kulttisarjan uusin osa julki

5.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Atlus on julkistanut seuraavan Etrian Odyssey -sarjaan kuuluvan pelin. Uusin tuotos tullaan tuntemaan Japanissa kutakuinkin nimellä Etrian Odyssey II Untold: The Knight of Fafnir.

Uutukainen seuraa Atlusin viime vuonna debytoineen Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girlin jalanjälkiä. Etrian Odyssey II Untold on siis uusioversio alkujaan DS:llä nähdystä Etrian Odyssey II:sta, joka grafiikkapäivityksen lisäksi on saamassa klassisen seikkailutilansa rinnalle nyt myös valmiilla hahmoilla ja monipuolisemmalla juonella varustetun tarinatilan.

Etrian Odyssey Untold II julkaistaan Japanissa ensi talvena. Tiedossa ei vielä ole, saadaanko peliä Eurooppaan asti.

Lähde: Famitsu, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

...myös valmiilla hahmoilla ja monipuolisemmalla juonella varustetun tarinatilan.

Ihan hyvä muuten, paitsi että valmiit hahmot syövät noin 90% pelin viehätyksestä.

Ennen kuin hommaan tämän, pitäisi varmaan pelata edellinenkin (eli Untold: Millenium Girl) loppuun. Siihen saattaa kuluakin aikansa, sillä hyydyin toisen luolaston loppupomoon. Pomo ei ole perinteisessä mielessä vaikea, sillä se tekee hahmoihin aika marginaalista vahinkoa. Suurimpana ongelmana on se, että sillä on niin tuhottomasti osumapisteitä! Hahmojeni kykypisteet eivät yksinkertaisesti riitä! Tämä ongelma vaivasi myös sarjan nelososaa, jossa loppupomoa varten piti grindata hahmot yhtä tasoa vaille maksimiin ja hommata iso kasa kykypisteitä palauttavia juomia ihan vain siksi, että pomolla sattui vaan olemaan liikaa osumapisteitä.

Joten taitaa jäädä tämä hankkimatta (elleivät sitten poista näitä tympeitä pomotaisteluita tai tee niistä muilla tavoin vaikeita).

Nostoja