Ei loppua Ryan Reynoldsille ja realistisille pokémoneille! Uusi Detective Pikachu -traileri on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Ei loppua Ryan Reynoldsille ja realistisille pokémoneille! Uusi Detective Pikachu -traileri on täällä

26.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Warner Bros. on julkaissut toisen pidemmän trailerin Pokémon-elokuva Detective Pikachusta. Video jatkaa elokuvan pohjustamista useammilla tarinallisilla yksityiskohdilla ja päästää Ryan Reynoldsin aina vain vahvemmin ääneen leffan nimikkosankarina.

Ennen kaikkea traileri tarjoilee entistäkin kattavamman silmäyksen kuitenkin elokuvan taskuhirviöihin. Kuten debyyttitraileri jo aiemmin esitteli, lähestyy Detective Pikachu klassisia monsuja astetta realistisemmasta näkökulmasta, mikä tuo kosolti yllätyksellisyyttä jo valmiiksi visuaalisesti vauhdikkaaseen leffaan.

Elokuvan juuri paljastetun tuoreen julisteen voi katsastaa senkin trailerin alta.

Detective Pikachun maailmanensi-ilta koittaa 10. toukokuuta. Jatko-osa sille on jo työn alla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Houkuttelevaa, mutta taidan jättää tämån trailerin katsomatta ja tyytyä vain julisteen tutkailuun. Näin jo vahingossa IGN-sivun postaaman kuvan trailerissa vilahtavasta legendaarisesta poksusta, enkä aio spoilata itseäni sen enempää. Lego-elokuvan jatko-osakin sisälsi vielä ihan mukavasti ylläreitä mulle, kun en pyrkinyt katsomaan jok'ikistä ennakkoklippiä, traileria ja teaseriä ennakkoon.

Ennakkomateriaalin perusteella rupeaa näet automaattisesti luomaan ties mitä teorioita. Huonossa lykyssä arvaat kaikki jännittävimmät käänteet ennakkoon. Sitten on hyvä röyhenellä rintaansa ja kehua/valittaa kuinka "leffa oli niin ennalta-arvattava, että hoksasit kaikki twistit jo kauan ennen kuin ne tapahtuivat itse leffassa". Kuinka shokeeraavaa, jos olet viettänyt viimeiset 0,5-2 vuotta tonkien joka tiedonmurun esille.

Mutta takaisin tuohon julisteeseen: se on aika räikeä, vaikka sen päävärinä toimiikin varsin rauhallinen sininen sävy. Mutta nuo lukemattomat valot, niin keltaiset, pinkit kuin valkeat, tekevät siitä melko tujun. Silmillä menee hetki totutella tuohon kokonaisuuteen. Mutta sen jälkeen, se on ihan kiinnostava teos. Löysin siitä kaikkiaan 17 eri Pokemonlajia, joko mainoskylteistä taikka elävinä. Ja oli aika siistiä löytää sattumalta tuo legendaarinen otuskin sieltä kaiken muun seasta.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pikachun karvapeite on superihana ja tykkään myös miten ilmeikäs sähköhiiri onkaan! Katsokaa vaikka tuota uutiskuvaa. :) Vaikuttaa oikeasti tosi menevältä leffalta ja Bonnie Tylerin I Need a Hero nostatti fiilikset kattoon.

Suurella todennäköisyydellä tämä voisi viimein olla hyvä pelielokuva.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Ainakin trailerit ovat viihdyttäviä. Pakko tämä leffa on katsoa :D

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Vaikutttaa kovin surkealta leffalta. Varmaan tulossa monelle vuoden pahin pettymys tästä.

En varmaan viitti warettaa tätä.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Taidanpa mennä mecha_no_maniac -linjalla ja jättää trailerin väliin, olen jo päätökseni tehnyt, turha leffaa on tässä vaiheessa itselle spoilata.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Kyl tää on niin päinvastaista kuin olisi pelien perusteella odottanut että pakkohan tämä on nähdä :D

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Uu sähköhiiri

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Toivottavasti tämä on vähintään so bad it's good tason leffa, kuten Super Mario Bros elokuva.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Miks tää näyttää hyvältä? Miten on mahdollista? Siis jos tää on edes akselilla "ei lähellekään niin paska mitä odotin" niin teen norpista kajakin ja soudan Norjaan.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus kribmeister

Siis jos tää on edes akselilla "ei lähellekään niin paska mitä odotin" niin teen norpista kajakin ja soudan Norjaan.

Jos sen teet, niin nauhoita siitä ihmeessä video youtubeen. Katsoisin! Paitsi sitä kohtaa, missä sä nuijit ne norpat nahkoja varten, se ois jo vähän liian julmaa katottavaa.

Mut joo, näin vakavasti puhuen. jos 1-2 vuotta sitten joku ois sanonut mulle, että 'Muricassa tullaan sit pyöräyttämään live action Pokemon-leffa... ja ekojen trailerien perusteella se vaikuttaisi tosi lupaavalta, ihan oikeesti!", olisin varmaan pitänyt tätä tyyppiä aika pöhkönä. Tai sitten ylenpalttisen optimistisena.

Sillä kuka nyt laittaa sanat "live action", "pelileffa" ja "tosi lupaava" samaan lauseeseen? Vaan tässä sitä ollaan: Amerikkalainen live action Pokemon-pelileffa on minulle paljon kiinnostavampi, kuin koko generaatio 8:n julkistus. Pitäisikö tälle sitten itkeä vaiko nauraa.

Mutta ei silti parane nuolaista ennen kuin tipahtaa. Vaikuttihan Ratchet & Clank-leffakin eka ihan kivalta, kunnes sain nähdä miten sieluton ja huonoilla vitseillä varustettu tekele se oikeasti olikaan.

Jos Pokemon-animeleffoja ei lasketa, mulle tähän mennessä parhain videopeliin pohjaava leffa on varmaankin ollut Prince of Persia. Ja silloinkin, jos joku piruparka erehtyy mainitsemaan leffan nimen minun läsnöollessani, alan suu vaahdoten paasata, mitkä kaikki asiat olivat leffassa päin honkia: leffan vastine Farahille oli aivan kamala, tällä ja Prinssillä ei ollut välillään yhtään kemiaa peliin verrattuna, strutsien kilpa-ajot, raa raa raa!

Siihen nimeen, en enää uskalla hypettää tätä pelileffaa niin paljon kuin sielu sietää. Toiveikas saa toki olla, mutta samalla pitää varautua siihen, että leffa voi nätistä ulkokuorestaan huolimatta ollakin täyttä pashaa.

Pessimisti ei koskaan pety.

Nostoja