Ei loppua Warhammerille: uusi futuristinen toimintaroolipeli tulossa pc:lle, konsoleille

Warhammer-pelien tuloa ei voi estää. Nyt Van Helsing -kehittäjä NeocoreGames on julkistanut oman tuotoksensa, josta on määrä kasvaa vielä futuristinen toimintaroolipeli.

15.7.2015 19:25

Warhammer: 40 000 -universumilla näyttää riittävän annettavaa, sillä jälleen yksi uusi brändiin pohjautuva peli on julkistettu. Tällä kertaa parravaloihin on tönäisty Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, josta on tarkoitus muodostua ensi vuodeksi pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle pelattavaksi saatava toimintaroolipeli.

Uusimman Warhammer-tuotoksen takana on tällä kertaa unkarilainen kehittäjä NeocoreGames, jolta löytyy jo ennestään kohtalaista kokemusta toimintaroolipelien parista. Samainen studio on viimeisten vuosien aikana vastannut nimittäin esimerkiksi The Incredible Adventures of Van Helsing -sarjan kehityksestä ja vieläpä varsin menestyksekkäin tuloksin.

Inquisitor: Martyria NeocoreGames on kuvaillut mittavaksi hiekkolaatikkokokemukseksi, jossa pelaamista pitäisi piisata vielä yksinpelikampanjan läpäisyn päätteeksikin. Mitään erityisen konkreettisia yksityiskohtia sen annista ei ole kuitenkaan vielä saatu ja oheinen trailerikin antaa vasta vain viitteitä pelin hakemasta tunnelmasta.

Mikäli Warhammer-hammasta kolottaa kuitenkin jo nyt suunnattomaksi, voi kuluvalla viikolla päästä käsiksi myös vuoropohjaista startegiaa tarjoavan Warhammer 40,000: Deathwatch – Tyranid Invasionin kimppuun. Peli julkaistaan iOS-laitteille torstaina 16. heinäkuuta.

Lähde: IGN, Rodeo Games (Twitter)

Lisää luettavaa