Ei maailmasta vielä kummallisuudet lopu: D4-mysteeriseikkailu pc:lle kesäkuussa

D4: Dark Dreams Don't Dien pc-julkaisu siintää jo vajaan kuukauden päässä. Vihiä uusista D4-seikkailusita on samalla saatu.

7.5.2015 20:51

Access Games ei ole turhia aikailemassa erikoisen D4: Dark Dreams Don’t Die -pelinsä pc-version julkaisun kanssa. Pelin ohjaaja Hidetaka ”Swery” Suehiro on jo ilolla tiedottanut Twitterissä, että peli saadaan Steamiin, GOG.comiin, Humble Storeen ja Playismiin kesäkuun 5. päivä.

Pc:lle saapuessaan D4:stä saadaan koettavaksi sen niin sanottu ensimmäinen tuotantokausi. Mysteeriseikkailu on sama, joka nähtiin aikaisemmin viime vuonna Xbox Onella, mutta tällä kertaa liikkeentunnistusohjaus on riisuttu pelistä ja tilalle on saatu mahdollisuus käyttää hiirtä hyödykseen. Hinnaksi kokemukselle kertyy noin 15 euroa.

Vihiä uusista D4-seikkailuista on myös saatu hiljattain. Gamasutra-sivuston haastattelun yhteydessä Swery on paljastanut oheisen kuvan, joka saattaa antaa hieman viittauksia siitä, mihin D4:n mahdollinen toinen tuotantokausi voisi pelaajia vielä viedä.

Juurikaan muuta Swery ei ole halunnut kuitenkaan kertoa vielä D4:n tulevaisuudesta. Paljon sen suhteen voikin vielä riippua siitä, miten peli menestyy pc:lle saapuessaan.

Lähde: Gamasutra, Swery (Twitter)

Lisää luettavaa