Ei maailmasta vielä kummallisuudet lopu: D4-mysteeriseikkailu pc:lle kesäkuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Ei maailmasta vielä kummallisuudet lopu: D4-mysteeriseikkailu pc:lle kesäkuussa

7.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Access Games ei ole turhia aikailemassa erikoisen D4: Dark Dreams Don't Die -pelinsä pc-version julkaisun kanssa. Pelin ohjaaja Hidetaka "Swery" Suehiro on jo ilolla tiedottanut Twitterissä, että peli saadaan Steamiin, GOG.comiin, Humble Storeen ja Playismiin kesäkuun 5. päivä.

Pc:lle saapuessaan D4:stä saadaan koettavaksi sen niin sanottu ensimmäinen tuotantokausi. Mysteeriseikkailu on sama, joka nähtiin aikaisemmin viime vuonna Xbox Onella, mutta tällä kertaa liikkeentunnistusohjaus on riisuttu pelistä ja tilalle on saatu mahdollisuus käyttää hiirtä hyödykseen. Hinnaksi kokemukselle kertyy noin 15 euroa.

Vihiä uusista D4-seikkailuista on myös saatu hiljattain. Gamasutra-sivuston haastattelun yhteydessä Swery on paljastanut oheisen kuvan, joka saattaa antaa hieman viittauksia siitä, mihin D4:n mahdollinen toinen tuotantokausi voisi pelaajia vielä viedä.

Juurikaan muuta Swery ei ole halunnut kuitenkaan kertoa vielä D4:n tulevaisuudesta. Paljon sen suhteen voikin vielä riippua siitä, miten peli menestyy pc:lle saapuessaan.

Lähde: Gamasutra, Swery (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ainut peli, jonka takia voisin Onen hommata.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Alkaa oleen aika muigeeta, kun pääsee pelaamaan näitä liiketunnistinpelejä kuten tämä ja Blue Estate asianmukaisesti, eli hiirellä.

Nostoja