Vuoden 2017 alkupuoliskosta on muodostumassa mielenkiintoista aikaa 3D-tasoloikkapelien ystäville. Jo tovin aikaa tiedossa on ollut, että hyvin Banjo-Kazooie-henkinen Yooka-Laylee saapuu konsoleille sekä pc:lle huhtikuussa, ja nyt viimeisimpänä brittiläisen Sumo Digitalin kehittämä Snake Pass on päivätty maaliskuun 29. päivälle.

Siinä missä Yooka-Laylee lähestyy loikintaa hieman toiminnallisemmasta näkökulmasta, on Snake Pass hieman pulmailuun nojaava pelikokemus. Varsin vahvasti tämä tulee esiin jo aivan pelin peruspelattavuudesta, joka perustuu notkean käärmeen liikuttamiseen läpi erilaisten fysiikkavetoista luikertelua vaativien esteiden. Pelattavaa pelissä piisaa 15 kentän verran ja maistaisia niitä saa oheisesta trailerista.

Snake Pass saadaan samanaikaisesti niin Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin Windows-koneillekin. Sumo Digitalin aiempia pelejä ovat olleet muun muassa teokset Sonic & All-Stars Racing ja LittleBigPlanet 3. Parhaillaan studion on ollut määrä työstää myös Dead Island 2:ta.

Lisää luettavaa