Ei, No Man's Sky ei todellakaan ehdi saataville vielä täksi vuodeksi / Uutiset / pelaaja.fi

Ei, No Man's Sky ei todellakaan ehdi saataville vielä täksi vuodeksi

28.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Brittikehittäjä Hello Games on vahvistanut aiempaa tarkemman julkaisuikkunan kovasti kiinnostusta herättäneelle No Man's Sky -avaruusseikkailupelilleen. Osana tällä viikolla Ranskassa järjestettävää Paris Games Week -tapahtumaa selväksi onkin nyt tehty, että niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin työn alla oleva peli on tarkoitus saada ulos kesäkuussa 2016.

Odotusta piisaa siis vielä runsaasti, mutta sentään pelistä saatiin ulos jälleen uusi traileri. Sen voimin Hello Games esitteleekin jälleen niin pelin vaihtelevia ympäristöjä kuin myös sen toiminnallisempiakin elementtejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Ekaa pätkää, kun näki niin vaikutti kiinnostavalta. Nyt ei enää paljonkaan kiinnosta kyseinen peli, kun ei vaikuttas paljon sisältöä olevan. Värimaailmasta en tykkää, paikat näyttää samalta ja niin edespäin.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Joo en tosiaan usko tästä löytyvän ihan oikeaa sisältöä. Maisematuristina jaksaa sen hetken varmaan pyöriä ympäriinsä, mutta mitäs sen jälkeen? Ei sillä ole väliä vaikka ois kuinka monta pierutiljoonaa planeettaa, mitä tutkia, koska ne on vaan random generoituja palloja. Musta tuntuu, että tämän hype tulee isolta osalta sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät ymmärrä, että tästä ei voi yksinkertaisesti tehdä oikeasti sisältörikasta peliä missä on loputtomasti uniikkeja ja mielenkiintosia paikkoja.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Eiköhän tuomita peli vasta sitten kun se on kaupoissa/omissa hyppysissä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Izmou

Eiköhän tuomita peli vasta sitten kun se on kaupoissa/omissa hyppysissä.

Kyllä, mutta spekulointia ja mielipiteitä saa myös olla ennen, kun peli on kaupoissa ja tällä hetkellä peli näyttää siltä, että se tulee tarjoamaan vain sen yhden illan elämysmatkan mihin hyvin epätodennäköisesti sen jälkeen enää palaa.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Olisi kyllä kieltämättä ihan kiva pikkuhiljaa nähdä pelin mahdollisesta rakenteluosiosta jotakin. Resurssien keräilyä jo näytettiin, mutta ei ole pointtia keräillä materiaaleja, jos niillä ei tehdä mitään. Toisaalta myös olisi kiva tietää, miksi tässä taistellaan... Noh, edelleen tämä on korkealla odotettujen pelien listalla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näköjään hype ihan järkevästi laskenut (kommenttien perusteella), sillä en minäkään näe tuossa random generoidussa ympäristössä kovin pitkälle riittävää imua. Varmasti tarjoaa alussa paljonkin hienoa menoa mutta en usko että kovin kauaa kestää kun planeettoja ei todellakaan kunnolla enää erota toisistaan ja meno toistaa itseään.

Pidetään kuitenkin visusti tutkilla tämä peli. Viimeistään alennuksesta voisi ottaa testiin mikäli ei ole ennen sitä täysin lytätty ja haukuttu. Epäilen kuitenkin että ihan toimivaa viihdettä tarjoaa, siis siihen asti kun alkaa pakostakin toistaa itseään. Toistanko itseäni muuten minäkin tässä?

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Onpahan sentään suht uniikkia eikä mitään perus Order 1886:sta. Sony tarjoaa ensi vuonna jokaiselle jotain