Ei se metsästäminen tähän lopu! Ensimmäinen mittava Monster Hunter Rise -päivitys saapuu huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Ei se metsästäminen tähän lopu! Ensimmäinen mittava Monster Hunter Rise -päivitys saapuu huomenna

27.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Monster Hunter, Monster Hunter Rise, ver 2.0, Capcom, Teostra, Kushala Daora, Chameleos, päivitys, DLC,

Monster Hunter Rise ylsi tällä viikolla kuukauden ikään ja pian se on myös aina vain isompi. Capcom on vahvistanut, että pelin ensimmäinen isompi sisältöpäivitys rantautuu peliin niinkin nopeasti kuin jo huomenna keskiviikkona 28. huhtikuuta tuoden mukanaan uutta puuhasteltavaa varsinkin uusien hirviöiden osalta.

Täydennystä metsästysmaille tuovat vielä niin Teostra, Kushala Daora, Chameleos, Apex Diablos ja Apex Rathalos, joiden myötä pelin tehtävä- ja varustetarjonta kasvaa tietysti samalla. Rakentamaan päästään lisäksi vielä kosmeettisia Layered-panssareita ja myös vanha tasokattoa häviää Hunter Rank -tilaston osalta.

Capcom ryhtyy vastaisuudessa myymään peliä varten myös lisäsisältönä Character Edit Voucher  -nimisiä esineitä, joilla hahmonsa perusulkonäön voi laittaa uusiksi halutessaan.

Seuraavan kerran Monster Hunter Risen päivittyminen jatkuutoukokuun lopulla. Tuolloin mukaan luvataan aina vain enemmän uusia hirviöitä sekä myös uusi loppu koko pelille.

Lähde: Monster Hunter (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.