2K Games on tuoreiden huhujen mukaan peruuttanut tälle vuodelle tarkoitetun WWE 2K21:n ja julkaisevan sen sijaan jonkin toisenlaisen WWE-pelin.

Näin väittää ainakin pelisarjan kerronnasta aiemmin vastannut Justin Leeper, joka kuuli pelin lakkautuksesta ”luotettavilta lähteiltä”. Pelisarjan tuorein osa on myös usein julkistettu WrestleMania-tapahtuman aikaan, mutta ei tänä vuonna.

Lakkautuksen taustalla vaikuttaisi Leeperin mukaan pelisarjaa kehittäneen Yukesin lähtö 2K:lta ja tätä korvaamaan tulleen Visual Conceptsin tarve lisäajalle tällaisten pelien parissa. Hän vihjaa myös koronaviruspandemialla olleen vaikutuksia 2K:n suunnitelmiin.

Hän kuitenkin mainitsee, että WWE 2K21:n tilalla nähtäisiin tänä vuonna jokin toinen WWE-peli, jonka kehitysstudiona olisi jokin muu kuin Visual Concepts.

Lopuksi Leeper mainitsee, että välivuodesta ja loppuvuonna ilmestyvistä uuden sukupolven konsoleista huolimatta ensi vuonna nähtävä WWE 2K22 julkaistaisiin ainoastaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle sekä mahdollisesti pc:lle.

Lähde: Games Industry

Lisää luettavaa