Ei uutta Battlefieldia vuonna 2014: Battlefield Hardline myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Ei uutta Battlefieldia vuonna 2014: Battlefield Hardline myöhästyy

22.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Electronic Arts ja Visceral Games ovat lykännneet Battlefield Hardlinen julkaisua ensi vuodelle. Aina tähän asti pelin uskottiin saapuvan kauppoihin jo lokakuussa.

Battlefieldin virallisen blogin mukaan päätös lykkäyksestä tehtiin osin pelin beetatestin kautta saadun pelaajapalautteen mukaan. Saamallaan lisäajalla kehittäjien tarkoituksena on parantaa peliä kokonaisuutena lisäämällä moninpeliin muun muassa muutamia tuoreita ideoita, minkä lisäksi Hardlinen yksinpeliä saadaan samalla hiottua myös syvällisempään kuosiin.

Luonnollisesti lykkäyksen pitäisi myös varmistaa, että pelin julkaisu tapahtuu vakaissa merkeissä.

EA ja Visceral eivät ole vielä tarjonneet uutta tarkkaa julkaisupäivää Battlefield Hardlinelle. Tarkoituksena kuitenkin olisi, että se saataisiin kauppoihin vuoden 2015 alussa.

Lähde: Battlefield Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

2015 alkuvuodesta on tulossa todella kova, kaikkien näiden lykkäysten ansiosta. Samoihin aikoihin julkaistaan Batman, Witcher, The Order 1886 ja nyt myös Battlefield. Mielestäni on ihan hyvä, että osa peleistä siirtyy kevääseen, sillä ainakin oma "ostaslistani" syksylle on aika täynnä. (Destiny, Dragon Age, Alien, Far Cry 4, SSB U)

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä dumbguyfin

2015 alkuvuodesta on tulossa todella kova, kaikkien näiden lykkäysten ansiosta. Samoihin aikoihin julkaistaan Batman, Witcher, The Order 1886 ja nyt myös Battlefield. Mielestäni on ihan hyvä, että osa peleistä siirtyy kevääseen, sillä ainakin oma "ostaslistani" syksylle on aika täynnä. (Destiny, Dragon Age, Alien, Far Cry 4, SSB U)

Ite en osta Tota uutta BF Hardlinee koska minulla on jo BF4 ja se riittää :) Itelle keväällä ei ole mitään tiedossa :( Ja syksyllä vain NHL 15 :(

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Vuosi 2015 on liian kova pelivuosi. Muutama AAA peli jättää muut alleen ja sitten itketään kun ei peli myy.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

IMAGE(http://www.gifmania.us/Animated-Gifs-TV-Series/Free-Animations-Comedy-Tv-Series/Images-Married-with-Children/al-bundy1-35943.gif)

Näinpä sitä aluksi ehti ajatella. Tuli hieman pähkäiltyä ja kävikin niin, että itse pidänkin tätä hyvänä uutisena. Tänä vuonna muutenkin paljon pelejä tulossa, eikä tähän olis ollut varaa. Mutta onneksi tuossa 2015 vuoden alussa itselle ainoa kiinnostava peli on Arkham Knight, joten tämäkin on sitten vara hankkia.

Noh, eipähän uusimmalla Call of Dutylla ole tänä vuonna enää kilpailijoita, joista olisi kunnon vastusta. Hyvä niille Activisionin ja SledgeHammerin porukoille.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Ihan sama paljon ne sitä lykkää....sutta ja sekundaa se on julkasus.

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Beta sai EA:n tajuamaan, että peli ei tuo mitään uutta BF-sarjaan ja on rahan haaskausta. Tämä toki antaa uudelle CoDille hyvät mahdollisuudet menestyä. Onhan se ensimmäinen uudelle konsolille suunniteltu FPS.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Sefriol

Onhan se ensimmäinen uudelle konsolille suunniteltu FPS.

Milles sitten tuo Killzone oltiinkaan suunniteltu?

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kovana Battlefield fanina täytyy sanoa ettei haittaisi yhtään vaikka peli menisi loppuvuodelle 2015 tai jopa 2016 alkuun. Ehtivätpähän ainakin tehdä pelin kunnolla valmiiksi ja hioa loppuun

Betasta tuli sellainen tunne että Hardline on vain pirun kallis standalone DLC BF4:ään. Ei oikein houkuta maksaa joka vuosi uudesta pelistä + premiumista yli satasta, etenkin kun BF4 oli niin rikkinäinen että teki mieli vaatia rahat takaisin. Myös tuo koko rosvot vs poliisit -teema tuntui vähän päälle liimatulta ja Heisteistä puuttui fiilis kokonaan.

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Tässä rupee miettimään minkälaisessa kunnossa peli sitten on... Olisko tästä tullut samanlainen farssi kuin Battlefield 4:n julkaisusta?

Todennäköisesti tässä on varmaan kyse myös siitä, ettei jengi ole tykkännyt ennakkotilata kyseistä peliä?