Ei vallankumousta tänä vuonna: uusi Homefront-räiskintä myöhästyy

Homefront: The Revolution on saapumassa kauppoihin sittenkin vasta ensi vuonna. Ottaen huomioon pelin kohtaaman viimevuotisen draaman, ei tämä ole yllätys.

12.3.2015 16:25

Julkaisija Deep Silver on päättänyt siirtää räiskintäpeli Homefront: The Revolutionin julkaisun ensi vuodelle. Tähän mennessä pelillä ei ole missään vaiheessa ollut vielä erityisen tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta aina sen julkistuksesta asti pelin oletettiin saapuvan kauppoihin kuitenkin vielä täksi vuodeksi.

Deep Silverin mukaan uuden julkaisuajankohdan pitäisi antaa kehitystiimille kaikki se tarvittava aika, jonka se tarvitsee pelin kunnolliseen viimeistelyyn.

Homefront: The Revolutionilla on takanaan varsin sotkuinen menneisyys. Peliä kehitti alkujaan peliyhtiö Crytek julkaisija THQ:n laskuun, kunnes THQ:n kaatumisen myötä Crytek osti koko pelisarjan itselleen. Crytekin viimevuotisen palkkasotkun myötä Deep Silver päätyi kuitenkin lopulta hankkimaan oikeudet sekä Homefrontiin ja sen kehittäneeseen Crytek UK -tiimiin, joka nykyään työskentelee nimellä Dambuster Studios.

Dambuster Studios työllistää noin 126 henkeä. Studiota johtaa TimeSplitters-konkari Hasit Zala.

Pohjois-Korean miehittämään Amerikkaan sijoittuva Homefront: The Revolution on jatko-osa vuonna 2011 ilmestyneelle, ihan vain Homefrontina tunnetulle pelille. Peli ei ollut koskaan arvostelumenestys, joskin se myi siihen nähden kohtalaisesti.

Uutukainen on kehitteillä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa