Ei viikkoa ilman ongelmia: PS4:n Ultra Street Fighter IV kerää nyt valituksia

PlayStation 4:n Ultra Street Fighter IV näyttää kärsivän ikävistä teknisistä hikoista, joiden myötä Capcom on toistaiseksi vetänyt version pois omasta turnauskiertueestaan.

29.5.2015 00:07

Tiistaina julkaisunsa saanut Ultra Street Fighter IV:n PlayStation 4 -versio näyttää painivan monenlaisten teknisten ongelmien parissa. Kuluvan viikon aikana pelistä on pitkin nettiä levinnyt valituksia useista erilaisista bugeista, jotka vaikuttavat niin pelin ulkoasuun, ääniin kuin ihan käytettävyyteenkin.

Ongelmat ovat herättäneet luonnollisesti huolta pelin kilpapelaajissa, sillä PS4:n Ultra Street Fighter IV -version oli määrä korvata useissa tulevissa turnauksissa aiemmat Ultra Street Fighter IV:n versiot. Nyt Capcom on kuitenkin ilmoittanut, että se lykkää PS4-version käyttöönottoa omissa Capcom Pro Tour -turnauksissaan siksi aikaa, kunnes se saa Sonyn kanssa sumplittua ongelmat kumoon.

Myös taistelupelitapahtuma Evolutionin järjestäjät ovat ilmoittaneet tutkivansa parhaillaan, millä kokoonpanolla Street Fighteria tullaan tapahtumassa pelaamaan. Lyhyemmin myös Evo-nimellä tunnettu tempaus on heinäkuussa järjestettävä maailman nimikkäin taistelupelien turnaustapahtuma.

Capcomin sijaan Ultra Street Fighter IV:n PlayStation 4 -käännös on ollut Sonyn ja pelistudio Other Ocean Interactiven luomus. Myös Sonyn suunnalta on jo luvattu, että tutkimukset mahdollisia korjauksia varten ovat käynnissä.

Lähde: Capcom, Eurogamer, Kotaku

Lisää luettavaa