Ei viikkoa ilman ongelmia: PS4:n Ultra Street Fighter IV kerää nyt valituksia / Uutiset / pelaaja.fi

Ei viikkoa ilman ongelmia: PS4:n Ultra Street Fighter IV kerää nyt valituksia

28.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Tiistaina julkaisunsa saanut Ultra Street Fighter IV:n PlayStation 4 -versio näyttää painivan monenlaisten teknisten ongelmien parissa. Kuluvan viikon aikana pelistä on pitkin nettiä levinnyt valituksia useista erilaisista bugeista, jotka vaikuttavat niin pelin ulkoasuun, ääniin kuin ihan käytettävyyteenkin.

Ongelmat ovat herättäneet luonnollisesti huolta pelin kilpapelaajissa, sillä PS4:n Ultra Street Fighter IV -version oli määrä korvata useissa tulevissa turnauksissa aiemmat Ultra Street Fighter IV:n versiot. Nyt Capcom on kuitenkin ilmoittanut, että se lykkää PS4-version käyttöönottoa omissa Capcom Pro Tour -turnauksissaan siksi aikaa, kunnes se saa Sonyn kanssa sumplittua ongelmat kumoon.

Myös taistelupelitapahtuma Evolutionin järjestäjät ovat ilmoittaneet tutkivansa parhaillaan, millä kokoonpanolla Street Fighteria tullaan tapahtumassa pelaamaan. Lyhyemmin myös Evo-nimellä tunnettu tempaus on heinäkuussa järjestettävä maailman nimikkäin taistelupelien turnaustapahtuma.

Capcomin sijaan Ultra Street Fighter IV:n PlayStation 4 -käännös on ollut Sonyn ja pelistudio Other Ocean Interactiven luomus. Myös Sonyn suunnalta on jo luvattu, että tutkimukset mahdollisia korjauksia varten ovat käynnissä.

Lähde: Capcom, Eurogamer, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Näitä tapauksia tulee jatkuvasti! Ihmettelen vaan kuinka kauan vielä menee, ennenkuin ihmiset tajuavat jättää pelit ostamatta niiden julkaisuissaan. Tuntuisi että joskus siihen päädyttäisiin ja näin pelien tekijöillä olisi pakko viilata tuotteensa kuntoon ennen julkaisua. Joskus, mutta kuinka kauan? Se on teistä kaikista kiinni !! Itse olen ainakin täysillä mukana!!

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Super Mario Brossissa taisi olla noin 33 bugia/glitchiä, Fallout 3:ssa enemmän kuin laki sallii, onhan noita.

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Hauska tuo keskimmäinen Yuri vs Dan -video. Välke näyttää alussa ihan oikealta efektiltä. :D
Tulee vielä niin hyvin musiikin tahtiin että näyttää kun Dan alkaisi tanssimaan strobon välkkeessä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

https://www.youtube.com/watch?v=mXSYyr-lTkg
Tämä näyttää jo ihan vitsiltä.