Eidos keksi uuden ruokalajin? / Uutiset / pelaaja.fi

Eidos keksi uuden ruokalajin?

4.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
7

Yksi maailman suurimmista pelijulkaisijoista, Eidos Interactive, on julkistanut uuden PSP-projektin. Chili Con Carnage -niminen toimintapeli seuraa Ramiro Cruzin tietä Los Torosin rähjäisessä alamaailmassa. Cruz aikoo kostaa isänsä salamurhan paikallisen huumekartellin johtajalle, Cesar Moralesille. Suunnitelmana on järjestää ennennäkemätön verilöyly meksikolaiskaupungin kaduilla.

Farm03.jpg

- Eidos tarjosi meille haasteen luoda nopeimman ja räiskyvimmän pelin, joka käsikonsoleilla on nähty. Me loimme Chili Con Carnagen, räjähdysherkimmän ja toimintasisältöisimmän PSP-pelin koskaan, peliä kehittävän Deadline Gamesin Chris Mottes hehkuttaa.

Toiminnan lisäksi pelissä on tekijätiimin mukaan runsas asevalikoima ja yllin kyllin värikkäitä hahmoja. Tarinan 19 tehtävää sijoittuvat seitsemään eri tapahtumapaikkaan. Pelaaja suorittaa kostoaan niin vilkkaissa kaupunkiympäristöissä kuin syvällä viidakossakin. Neljän pelimuodon joukosta löytyy haastavia yksinpelitiloja ja moninpeli.

Farm01.jpg

- Chili Con Carnage on tequilalla maustettu superkuuma toimintapeli! Olemme innoissamme työskennellessämme Deadline Gamesin kanssa, Eidoksen Larry Sparks selvittää.

Pelin julkaisuaikataulusta ei olla vielä tiedotettu.

LosToros02.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Joskus PR-tyyppien lausunnot ovat aika epätoivoisia yrityksiä peittää geneeristä perusräiskintää. Tequilalla maustettu Chili Con Carnage... huokaus.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sama juttu kuin joidenkin leffojen mainoksissa on mainosteksti: "Katso leffan ensimmäiset 5 minuuttia netissä!". Varma merkki siitä että elokuva on "laatutyötä".

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Miten tästä tuleekaan mieleen Total Overdose (ja pari muuta peliä)?

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Ainakin onnistunut nimi, irtosi helpot naurut. Itse pelin lopputulos nähdään vasta myöhemmin.

Käyttäjän Haamu kuva
Haamu

No psp ei ole kyllä ihan älyttömän paljon julkaistu hyviä pelejä.Verrattuna ds litee.

Käyttäjän snap kuva
snap

Voihan tämä olla ihan hyvä peli mutta epäilen suuresti.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Pöh! Lataan tämänkin ilmaiseksi.

Nostoja