Eidos teki tärkeän diilin / Uutiset / pelaaja.fi

Eidos teki tärkeän diilin

16.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
2

Yksi pelialan suurimmista julkaisijoista, Eidos, on tehnyt yhteistyösopimuksen MumboJumbon kanssa. Sopimuksen mukaan yhiöt tuovat kuusi huippusuosittua pc-peliä Eurooppaan 9. helmikuuta.

Kuusi menestyspeliä ovat myyneet tähän mennessä maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Satunnaispelaamiseen tarkoitettuja pelejä kuvaillaan helposti opittaviksi, mutta vaikeasti hallittaviksi. Eidoksen julkaisulistalle ovat pöllähtäneet seuraavat nimikkeet:

  • Jewel Quest
  • Luxor: Amun Rising
  • Super Collapse! 3
  • Cubis 2
  • Chainz 2: Relinked
  • 7 Wonders of the Ancient World

- Nämä pelit ovat loistava sisääntulo Eidokselle kyseiseen lajityyppiin. MumboJumboa pidetään parhaimpien satunnaispelaamiseen tarkoitettujen pelien kustantajana. Odotamme todella paljon näiden pelien julkaisemista Euroopassa, Eidoksen Larry Sparks hehkuttaa.

- Yhtiömme on menestynyt loistavasti Pohjois-Amerikassa. Odotamme yhteistyöltämme Eidoksen kanssa vähintäänkin yhtä hyviä tuloksia Euroopassa, MumboJumbon johtaja Mark Cottam kertoo.

MumboJumbon pelit nähdään siis Eidoksen julkaisemana Euroopassa 9. helmikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"MumboJumbon pelit nähdään siis Eidoksen julkaisemana Euroopassa 9. helmikuuta"

Tai minun koneellani monta kuukautta sitten ;P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kun tuli nimi MumboJumbo mulle tuli mieleen jotain Banjo Kazooieen liittyvää. Mutta se poppamieshän onkin Mumbo Jumbo :D

Nostoja