Eikö sadan pelaajan battle royale riitä? Näyttävä 400-pelaajan Mavericks: Proving Grounds esittäytyy trailerilla

Automaton-studio on paljastanut lupaavalta vaikuttavan 400-pelaajan battle royale -pelin Mavericks: Proving Groundsin.

19.2.2018 14:14

Battle royale -genren pelit saavat uuden yrittäjän Automaton-studion Mavericks: Proving Groundsista, jossa pelaajamäärän luvataan olevan huikeat neljäsataa osanottajaa.

Tulevasta tuotoksesta julkaistiin lyhyt teaseri, joka esittelee lähinnä pelin hyvännäköistä grafiikkaa ja tehosteita. Tarkkasilmäisimmät voivat huomata videolla myös yhden pelaajahahmon juoksentelevan metsässä.

Projekti on osa studion laajempaa 1000-henkistä MMO-peliä, josta yhtiö on vihjaillut jo aiemmin. Alkuun tarkoituksena on luoda battle royale -pelimuoto pelattavaksi kuluvan vuoden aikana, ja laajentaa peli myöhemmin ensi vuonna avoimen maailman MMO:ksi.

Battle royale -pelimuodon alueeksi on lupailtu 12 neliökilometria ”hengittävää ja elävää pelimaailmaa”, jossa nähdään pelaajiin reagoivia villieläimiä, luonnossa leviäviä tulipaloja sekä dynaaminen vesi. Peliin on myöhemmin tarkoitus lisätä myös yhteinen sosiaalinen tila, The Capital, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa ja rekisteröidä sekä seurata klaanejaan.

Automaton on vuonna 2015 perustettu studio, joka koostuu entisistä MMO- ja AAA-pelien veteraaneista muun muassa Jagexilta ja CCP:ltä.

Mavericks: Proving Grounds julkaistaan vuoden 2018 aikana.

Lisää luettavaa