Eikö sadan pelaajan battle royale riitä? Näyttävä 400-pelaajan Mavericks: Proving Grounds esittäytyy trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Eikö sadan pelaajan battle royale riitä? Näyttävä 400-pelaajan Mavericks: Proving Grounds esittäytyy trailerilla

19.02.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Battle royale -genren pelit saavat uuden yrittäjän Automaton-studion Mavericks: Proving Groundsista, jossa pelaajamäärän luvataan olevan huikeat neljäsataa osanottajaa.

Tulevasta tuotoksesta julkaistiin lyhyt teaseri, joka esittelee lähinnä pelin hyvännäköistä grafiikkaa ja tehosteita. Tarkkasilmäisimmät voivat huomata videolla myös yhden pelaajahahmon juoksentelevan metsässä.

Projekti on osa studion laajempaa 1000-henkistä MMO-peliä, josta yhtiö on vihjaillut jo aiemmin. Alkuun tarkoituksena on luoda battle royale -pelimuoto pelattavaksi kuluvan vuoden aikana, ja laajentaa peli myöhemmin ensi vuonna avoimen maailman MMO:ksi.

Battle royale -pelimuodon alueeksi on lupailtu 12 neliökilometria "hengittävää ja elävää pelimaailmaa", jossa nähdään pelaajiin reagoivia villieläimiä, luonnossa leviäviä tulipaloja sekä dynaaminen vesi. Peliin on myöhemmin tarkoitus lisätä myös yhteinen sosiaalinen tila, The Capital, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa ja rekisteröidä sekä seurata klaanejaan.

Automaton on vuonna 2015 perustettu studio, joka koostuu entisistä MMO- ja AAA-pelien veteraaneista muun muassa Jagexilta ja CCP:ltä.

Mavericks: Proving Grounds julkaistaan vuoden 2018 aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No nyt rupee näyttämään hivenen mielenkiintoiselta! Varsinkin tuo varsinainen MMO-osuus. Toivottavasti konsolit ei rajoita visiota mikä heillä on tämän pelin kanssa.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Pelin MMO-osuudesta olisi mielenkiintoista kuulla lisää. Toivottavasti projekti on äärimmäisen kunnianhmoinen ja saataisiin jotakin säväyttävää. Star Citizenin jälkeen tulevien pelien suunnitelmat eivät ole vakuuttaneet ollenkaan, mutta täytyy ehdottomasti pistää tämä projekti seurannan alle.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Mielikuvitus on kyllä tuntunut hävinneen pelintekijöiltä, kun joka toinen firma työntää pihalle omaa "battle royale:aan" ja/tai "zombie"-pelitilaa.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus
Lainaus snaketus

No nyt rupee näyttämään hivenen mielenkiintoiselta! Varsinkin tuo varsinainen MMO-osuus. Toivottavasti konsolit ei rajoita visiota mikä heillä on tämän pelin kanssa.

Kyllä se on ihan nykyinen pc rauta joka rajoittaa näitä visioita. Konsolit vain piirun enemmän jos sitäkään. Joku pitää 1080ti:tä ja 8700k lähes fotorealismiin kykenevinä ja kun ei kykene ni se on vaan paskaa optimointia tajuamatta lainkaan ettei näillä nykyrojuilla oikein vielä kuuhun mennä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Smiling Nik

Mielikuvitus on kyllä tuntunut hävinneen pelintekijöiltä, kun joka toinen firma työntää pihalle omaa "battle royale:aan" ja/tai "zombie"-pelitilaa.

No ollaanhan se ennenkin nähty, että kun yksi firma tekee hitin, niin sitten sieltä seuraa useampi yrittäjä perästä....Seuraavaksi jäämme sitten seuraamaan milloin Valve julkaisee oman versionsa, ihmeen kauan heiltäkin kesti tehdä oma korttipelinsä.

Nostoja