Elämä on kummaa, mutta joskus myös rentoa radiohommaa – uuden Life is Strangen Wavelengths-lisäri sai videoesittelyn / Uutiset / pelaaja.fi

Elämä on kummaa, mutta joskus myös rentoa radiohommaa – uuden Life is Strangen Wavelengths-lisäri sai videoesittelyn

14.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Life is Strange, Wavelenghts, DLC, Deck Nine, seikkailu, Square Enix,

Life is Strange -sarjan uusi osa True Colors saa julkaisunsa 10. syyskuuta, mutta parisen viikkoa myöhemmin luvassa on myös lisäsisältöseikkailtavaa. Wavelengths-niminen laajennus ilmestyy 30. syyskuuta ja auttaa taustoittamaan, kuinka Life is Strange: Before the Stormissa aiemmin nähty Steph-hahmo asettuu asumaan True Colorsin tapahtumanapaikkana toimivaan Haven Springs -kylään.

Pohjustussisältö keskittyy isosti Stephin työhön paikallisradion juontajana, jota seurataan ilmeisesti läpi useamman vuodenajan. Mukana kuullaan myös lisenssoitua musiikkia muun muassa Sigur Rósilta, Girl in Redilta, Foalsilta ja Atl J:ltä.

Life is Strange: True Colors ja lisäsisältö Wavelengths nähdään alkuun PS5:llä, Xbox Seriesillä, PS4:llä, Xbox Onella, pc:llä ja Stadialla. Switch-versio on sekin tulossa, mutta vasta myöhemmin kuluvan vuoden aikana..

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Aina yhtä hienoa kun melkein kuukausi ennen pelin julkaisua tungetaan dlc traileria pihalle.
Tuokin sisältö on aivan 100% varmuudella valmis jo pelin julkaisussa, mutta päätettiin vaan myydä extra hintaan.
Laittaisivat trailerin ja lisärin pihalle edes kuukausi pelin julkaisun jälkeen niin ei olisi niin helvetin läpinäkyvää.