Elämä on kummallista jälleen kuun lopulla, ota jo nyt kuitenkin maistiainen / Uutiset / pelaaja.fi

Elämä on kummallista jälleen kuun lopulla, ota jo nyt kuitenkin maistiainen

14.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tammikuussa varsin positiivisen vastaanoton kera alkunsa saanut Life is Strange jatkuu jälleen pian. Out of Time -niminen pelin toinen episodi tullaan saamaan jakeluun alkaen maaliskuun 24. päivä.

Julkaisupäivä paljastettiin tänä viikonloppuna briteissä järjestetyssä EGX Rezzed -pelitapahtumassa, jossa uudesta episodista nähtäville saatiin jo hieman pelikuvaakin. Näytetyn pätkän voit katsastaa ohesta, joskin huomioida tietysti kannattaa, että se voi sisältää hieman spoilereita tulevasta.

Uusi episodi on saamassa julkaisunsa hieman myöhemmin kuin kehittäjä Dontnod olisi toivonut. Lähtökohtaisesti kehittäjä on pyrkinyt siihen, että uusi episodi pelistä saataisiin jakeluun aina kuuden viikon välein.

Kaiken kaikkiaan Life is Strange tulee olemaan viiden episodin mittainen. Pelaaja-lehden arvostelun ensimmäisestä episodista voi lukaista tuoreesta maaliskuun numerosta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Yes! Enää kymmenen päivää. Ehkä tämä video antaa voimia odottaa.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Jee!

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Jej! Eka episodi oli kyllä sen verran mukava että aika suurella mielenkiinnolla odottelen miten tarina lähtee kulkemaan tästä eteenpäin.