Oman E3-lehdistötilaisuutensa ensimmäistä kertaa viime vuonna järjestänyt Bethesda on palaamassa lavalle taas tänä kesänä. Omalla virallisella Twitter-tilillään yhtiö on kertonut, että sen järjestyksessään toinen E3-lehdistötilaisuus pyörähtää käyntiin Los Angelesissa 13. kesäkuuta kello viideltä aamulla Suomen aikaan.

Tietoa ei vielä tietenkään ole siitä, mitä kaikkea Bethesdan on tarkoitus tilaisuudessaan käsitellä. Viime vuonna Bethesda veti riman kuitenkin jo varsin korkealle esittelemällä Fallout 4:ää ja uutta Doomia sekä paljastamalla Dishonored 2:n ja The Elder Scrolls: Legends -virtuaalikorttipelin.

Vielä viime vuoden kesäkuussa Bethesdalta kerrottiin, että sen edellinen E3-tilaisuus saattoi hyvinkin jäädä vain kertaluontoiseksi tempaukseksi. Syy ajatusmalliin johtui juurikin siitä, että puolisen vuotta sitten Bethesdalla oli enemmän näytettävää kuin mitä sen kokoiselta yhtiöltä voisi tavanomaisesti odottaa. Kenties julkaisija onkin nyt viimeisten kuukausien aikana onnistunut ujuttamaan hihaansa muutaman uuden ässän perustellakseen kokonaan uuden lehdistötilaisuuden järjestämisen.

E3-pelimessut järjestetään tänä vuonna Los Angelesissa virallisesti 14.-16. kesäkuuta. Bethesdan lisäksi Electronic Arts on jo kertonut E3-suunnitelmistaan sen verran, että se järjestää messujen alla kokonaan oman EA Play -tapahtumansa.

Lähde: Bethesda (Twitter)

Lisää luettavaa