Elden Ring -luoja Hidetaka Miyazaki ei aio pelata omaa peliään / Uutiset / pelaaja.fi

Elden Ring -luoja Hidetaka Miyazaki ei aio pelata omaa peliään

27.12.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
6
Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, FromSoftware

Elden Ring -luoja Hidetaka Miyazaki ei usko koskaan pelaavansa omaa peliään.

Edge-lehti haastatteli FromSoftwarea johtavaa Miyazakia, joka vastasi useisiin paljon odotettua Elden Ringiä koskeviin kysymyksiin. Keskustelun lomassa kehittäjä päätyi toteamaan, ettei hän todennäköisesti tule koskaan pelaamaan Elden Ringiä. Vaikka Miyazaki mieltää tulevan avoimen maailman seikkailun ihannepelikseen, ei kokemus tuntuisi tuoreelta kaiken sen kehityksen parissa vietetyn ajan vuoksi.

– En luultavasti päädy pelaamaan Elden Ringiä, koska se on itsetekemäni peli. Tämä on tavallaan henkilökohtainen käytäntöni, Miyazaki taustoittaa.

Miyazakin mukaan hän ei myöskään tavoitellut tietynlaista avoimen maailman peliä, vaan avoin maailma rikastuttaa sitä ihanteellista kokemusta, joka Elden Ringillä halutaan saavuttaa. Kehittäjä halusi kunnollisen kartan maailman tutkimista varten sekä lohikäärmetaisteluja eeppisellä areenalla. Miyazakin mielestä nämä yksinkertaiset yksityiskohdat luovat Elden Ringistä lähes täydellisen pelin.

Elden Ring on Miyazakin mukaan erityisen tyydyttävä tutkiskelusta nauttiville. Hän kertoo vaihtelun olevan yksi tavoitelluista asioista seikkailua kehitettäessä ja uskoo sen toteutuvan pelissä.

Elden Ring julkaistaan 25. helmikuuta PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja pc:lle.

Lähde: Wccf tech

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kohta voi sanoa: "Ensi kuussa." Harmi et sattuu hiihtoloman loppuun julkaisu, eipä tarvitse miettiä mitä sinä vkloppuna tekee! Heti aamust hakee verkkokaupasta collection paketti! Praise the 🌞!

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

''ei aio pelata omaa peliään'' eli peli on paska sillo

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Retro22

''ei aio pelata omaa peliään'' eli peli on paska sillo

Tai ehkä hän on testannut peliä jo kehitysvaiheessa "muutaman hetken"? Tuskin esim. moni elokuvan- tai lauluntekijäkään pahemmin fiilistelee teoksensa sisältöä enää julkaisun jälkeen (muuta kuin miten yleisö ottaa sen vastaan). Siinä vaiheessa on tullut aika kyllästymiseen asti väännetty projektin parissa, joten mieluummin siirtyy vain eteenpäin tekemään jotain uutta.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

Totta, Andy mccoy sano et sil menee useita vuosia ennen ku se pystyy kuuntelemaan sen uusinta tuotantoa. Itekki manannu ku kukaa ei tee sellasia pelejä mitä haluisin, et osaispa ite tehdä, mut sit tullu siihen tulokseen et eipä niistä samalla tavalla nauttis, jo menetetyn yllätysmomentin takia. Aika harva niitä omia pelejä jaksaa pelata

Lainaus Izmou

[quote="Retro22"]''ei aio pelata omaa peliään'' eli peli on paska sillo
[/quote]
Tai ehkä hän on testannut peliä jo kehitysvaiheessa "muutaman hetken"? Tuskin esim. moni elokuvan- tai lauluntekijäkään enää pahemmin fiilistelee teoksensa sisältöä enää julkaisun jälkeen (muuta kuin miten yleisö ottaa sen vastaan). Siinä vaiheessa on tullut aika kyllästymiseen asti väännetty projektin parissa, joten mieluummin siirtyy vain eteenpäin tekemään jotain uutta.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani
Lainaus Retro22

''ei aio pelata omaa peliään'' eli peli on paska sillo

Ilmaisi myös Elden Ringin olevan lähes täydellinen. Kuten tuolla muut mainitsikin niin luovan työn tekijä käyttäytyy vähän eri tavoin omaa tuotostaan kohtaan. Itse olen säveltänyt parin vuoden aikana noin 40 kappaletta. Ylpeä kaikista, mutta en useinkaan jos ollenkaan kuuntele niitä enää.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Retro22

''ei aio pelata omaa peliään'' eli peli on paska sillo

Et osaa vissiin lukea tai olet muuten vain äärimmäisen ahdas päinen yksilö.

Nostoja