Elden Ring -luoja Hidetaka Miyazaki ei usko koskaan pelaavansa omaa peliään.

Edge-lehti haastatteli FromSoftwarea johtavaa Miyazakia, joka vastasi useisiin paljon odotettua Elden Ringiä koskeviin kysymyksiin. Keskustelun lomassa kehittäjä päätyi toteamaan, ettei hän todennäköisesti tule koskaan pelaamaan Elden Ringiä. Vaikka Miyazaki mieltää tulevan avoimen maailman seikkailun ihannepelikseen, ei kokemus tuntuisi tuoreelta kaiken sen kehityksen parissa vietetyn ajan vuoksi.

– En luultavasti päädy pelaamaan Elden Ringiä, koska se on itsetekemäni peli. Tämä on tavallaan henkilökohtainen käytäntöni, Miyazaki taustoittaa.

Miyazakin mukaan hän ei myöskään tavoitellut tietynlaista avoimen maailman peliä, vaan avoin maailma rikastuttaa sitä ihanteellista kokemusta, joka Elden Ringillä halutaan saavuttaa. Kehittäjä halusi kunnollisen kartan maailman tutkimista varten sekä lohikäärmetaisteluja eeppisellä areenalla. Miyazakin mielestä nämä yksinkertaiset yksityiskohdat luovat Elden Ringistä lähes täydellisen pelin.

Elden Ring on Miyazakin mukaan erityisen tyydyttävä tutkiskelusta nauttiville. Hän kertoo vaihtelun olevan yksi tavoitelluista asioista seikkailua kehitettäessä ja uskoo sen toteutuvan pelissä.

Elden Ring julkaistaan 25. helmikuuta PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja pc:lle.

Lähde: Wccf tech

Lisää luettavaa