Elden Ring tavoittelee 60 kuvan päivitystahtia uudella sukupolvella – säteenseuranta saapuu myöhemmin / Uutiset / pelaaja.fi

Elden Ring tavoittelee 60 kuvan päivitystahtia uudella sukupolvella – säteenseuranta saapuu myöhemmin

14.11.2021 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Elden Ring tavoittelee 60 kuvan päivitystahtia uudella sukupolvella – säteenseuranta saapuu myöhemmin

FromSoftwaren odotetun Elden Ringin ruudunpäivityksestä ja resoluutiosta on saatu lisätietoja.

Bandai Namco julkaisi menneellä viikolla taulukon, joka paljastaa pelin yltävän uudella sukupolvella jopa 60 kuvan päivitystahtiin suorituskykyä priorisoivassa Performance-tilassaan. Tietokoneillakin katto on asetettu 60 ruutuun sekunnissa, mutta edellisen sukupolven konsoleilla ruudunpäivitys jää vain 30 kuvaan.

Xbox One X:llä, Series X:llä ja PlayStation 5:llä peli pyörii natiivilla 4K-resoluutiolla, mutta PlayStation 4 Pro jää tavoitteesta hieman vajaaksi checkerboard-teknologiasta huolimatta. Xbox Series S:llä Elden Ring yltää 1440p-kuvaan, mutta karvalakkimallin Xbox Onella ja PlayStation 4:llä se pysyttelee turvallisessa 1080p-resoluutiossa. Edellä mainittu Performance-tila kuitenkin vaikuttaa pelin resoluutioon, joten silkinsileää ruudunpäivitystä tavoittelevat pelaajat saattavat joutua tinkimään kuvan tarkkuudesta.

HDR:ää peli tukee PC:llä ja kaikilla konsoleilla Xbox Onea lukuun ottamatta. Säteenseurantaan peli ei ilmeisesti vielä julkaisussaan pysty, mutta ominaisuus saapuu tietokoneille, PS5:lle ja Series X:lle myöhemmin päivityksen muodossa.

Elden Ringin parhaillaan käynnissä oleva suljettu testijakso jatkuu läpi marraskuun toisen viikonlopun aina maanantaiaamuun asti Suomen aikaa. Jos testikutsua ei omalle kohdalle osunut, voi pelin tunnelmiin tutustua ennakkoon esimerkiksi uusimman Pelaajacast-jakson muodossa.

Lähde: Bandai Namco, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja