Elden Ring -vimma yltyy – uunituore tarinatraileri taustoittaa tulevaa seikkailua / Uutiset / pelaaja.fi

Elden Ring -vimma yltyy – uunituore tarinatraileri taustoittaa tulevaa seikkailua

10.12.2021 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Elden Ring -vimma yltyy – uunituore tarinatraileri taustoittaa tulevaa seikkailua

FromSoftwaren alkuvuodesta ilmestyvästä Elden Ringistä on saatu uusi tarinatraileri, joka luo katsauksen pelin maailman taustoihin.

The Game Awards 2021 -gaalassa näytetty traileri on studiolle tyypilliseen tyyliin melko kryptinen, mutta kaikesta päätellen se kertaa pelin alkupisteeseen johtaneita historiallisia tapahtumia. Pätkän keskiössä on langenneiden puolijumalien välinen eeppinen taisto, joka on syössyt seikkailun tapahtumapaikkana toimivan The Lands Betweenin kaaokseen. Trailerin lopulla nähdään myös vilaus sen aavemaisesta kertojasta, joka povaa pelaajan ryhtyvän pirstaloituneen maailman pelastajaksi, myyttiseksi Elden Lordiksi.

Trailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta. Ennakkotunnelmia pelistä voi lisäksi lueskella joulukuun tuoreesta Pelaaja-lehdestä.

Elden Ring julkaistaan 25. helmikuuta niin PlayStation 5.lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Housut kyl pyörii itselläni kohta sietämättömästi, pari kuukautta jälellä 😬

Käyttäjän SenSSi kuva
SenSSi

Tuo Radahnin hevonen oli kyllä hyvin piilotettu tuonne haaro väliin. Piti katsoa toiseen kertaan traileri, kun siitä kuulin :D

Nostoja