The Elder Scrolls: Blades vahvistui Switchille ja laajentui / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls: Blades vahvistui Switchille ja laajentui

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Switch on saamassa osansa mobiililaitteilla jo nähdystä The Elder Scrolls: Bladesista. Kevennetty ja ilmaiseksi pelattava The Elder Scrolls -roolipeli julkaistaan Nintendon alustalle tulevan syksyn aikana.

Switchilla Bladesia ei tarvitse pelailla vain kosketusnäytön varassa, vaan peli tukee konsolilla myös Joy-Con-ohjaimia liikkeentunnistuksen kera. Mobiili- ja Switch-versio kommunikoivat keskenään vieläpä sen verran, että omia tallennuksiaan voi siirrellä alustalta toiselle.

Ensimmäinen isompi sisältöpäivitys on näin E3-messujen alla ilmestynyt nyt myös Bladesin mobiiliversioihin. Sen myötä peliin on ilmestynyt muun muassa uusi muinaista lohikäärmettä käsittelevä isompi tehtäväkokonaisuus, mahdollisuus varustaa hahmonsa erilaisilla koruilla sekä tuki soolona tekoälyä vastaan käytäviin Arena-taisteluihin.

Lista kaikista lisäyksistä ja muutoksista löytyy Bethesdan kotisivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Koska tallennuksen voi siirtää niin se tarkoittaa, että tämä on samanlainen mikromaksu helvetti switchillakin.
Jos joku ei tiedä niin esim luolastoista löytyviä arkkuja ei voi suoraan avata vaan kaikissa on ajastin. Aluksi se on vain minuutteja, mutta mitä "parempi" arkku niin sitä pidempi odotus ja pahimmillaan se on tunteja. Toki tämän voi kiertää premium valuutalla.

Lisäksi hahmolla on vain tietty määrä slotteja arkkuja varten joten jos sulla on slotit täynnä niin et voi kerätä niitä lisää. Toki myös slotteja voi ostaa lisää.
Lisäksi parhaan lootin drop rateja ollaan nerfattu reippaasti ja muuta mukavaa.
Eikös kuulosta hauskalta.

Nostoja