The Elder Scrolls Online ja Doom Eternal suuntaavat PS5:lle ja Xbox Series X:lle – parannukset vanhoille pelaajille ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls Online ja Doom Eternal suuntaavat PS5:lle ja Xbox Series X:lle – parannukset vanhoille pelaajille ilmaiseksi

6.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Doom Eternal, The Elder Scrolls Online, bethesda, ps5, Xbox Series X

Bethesda-pelit Doom Eternal ja The Elder Scrolls Online saavat vielä omat PlayStation 5- ja Xbox Series X -versionsa, julkaisija on vahvistanut.

Pelit tuodaan uuden sukupolven alustoille tietysti ehostettuina aiempiin konsoliversioihin nähden, joskin muutosten yksityiskohtiin Bethesdan on määrä mennä vasta myöhempänä ajankohtana. Jo nyt on kuitenkin varmaa, että pelit ennestään nykysukupolven konsoleilla omistavavat saavat uuden sukupolven versiot itselleen veloituksetta.

Vastaavaa päivityspolitiikka voidaan odottaa myös Bethesdan muilta peleiltä jatkossa. Bethesda-aiheiset julkistukset eivät jääkään välttämättä vielä kuluvan viikon aikana tähän, sillä viikonloppuna luvassa on myös virtuaalinen QuakeCon-tapahtuma. Sitä voi pitää silmällä tapahtuman kotisivujen kautta.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Jokainen, joka muuten katsoo QuakeConia kotisivujen kautta, saa itselleen Quake 1:n Bethesda launcheriin. Jos hyväntekeväisyyskeräys kerää lähetyksen aikana $10,000 dollaria, niin jokainen tiiraaja saa myös Quake 2:n.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Tämän takia ei kyllä jaksa vaivautua

Lainaus

Bethesda launcher

Nostoja