The Elder Scrolls Onlinelle kuukausien lykkäys PS4:llä ja Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls Onlinelle kuukausien lykkäys PS4:llä ja Xbox Onella

8.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

ZeniMax Online Studiosin massiiviroolipeli The Elder Scrolls Onlinea ei nähdäkään konsoleilla vielä tulevan kesäkuun aikana. Pelin kotisivuille ilmestyneessä kirjeessään kehittäjät ovat kertoneet, että pelin saapuminen niin Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin viivästyy noin puolella vuodella.

ZeniMaxin mukaan konsoliversioiden kehitys on muuten sujunut tasaisesti, mitä nyt muutamat konsoleille uniikit ongelmat ovat nostaneet päätään. Erityisesti vaikeuksia kehittäjille on tuottanut pelin järjestelmien siirtäminen osaksi Sonyn ja Microsoftin verkkoarkkitehtuuria.

Konsoliversioista kiinnostuneille ZeniMax lupaakin nyt pientä hyvitystä. Mikäli itselleen on hankkinut The Elder Scrolls Onlinen ennen kesäkuun loppua ja myös pelannut sitä, voi konsoliversion pelistä ostaa sen saapuessa noin 20 euron alennushintaan. Samalla pelaajalle tarjotaan mahdollisuus siirtää pelihahmonsa konsoliversioon.

Windowsilla ja OS X:llä The Elder Scrolls Online nähtiin huhtikuussa. Pelaaja-lehden arvostelu pelistä voi lukaista tuoreesta toukokuun numerosta.

Lähde: ZeniMax Online Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

No toivottavasti viilaavat kokonaisuutta samalla parempaan kuntoon, Pc versio ainakin on sen verran hajuton ja mauton tekele. Tällä hetkellä peli ei millään ole pelin+kuukausi maksun arvoinen laadultaan.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Mielipideasioita, itse uusin juuri tilauksen seuraavalle 4:lle kuukaudelle ja olen joka hetkestä tähän mennessä nauttinut.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

En MMO genrestä yleensäkään ole perustanut, mutta tämän pelin ongelma kuulemma on että se on liian tavallinen joka alueella ja kärsii wowin alkuaikojen kaltaisista ongelmista.
Kuulostaa omaan korvaan enemmän siltä että beta testaavat pelin tietokonepelaajilla.

Käyttäjän jani kuva
jani

Tämän osasi arvata. Jos morppia haluaa konsolilla kokeilla niin suosittelen Realm Rebornia vaikka onkin välillä niin pirun sekava ja ääninäyttelyä jää kaipaamaan.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kyllä tässä samaa imua on kuin aiemmissakin Elder Scrolleissa, mutta aivan käsittämättömän buginen ja (itselleni) hirvittävän korkea vaikeustaso ei myöskään omaan makuuni istu.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Kyllä se on paras että aina itse testaatte pelin ajan kanssa ennen kuin menette tuomitsemaan tekeleen lehdistöarvioiden perusteella. Kaikki mitä olen TESOsta edes viitsinyt lukea, on aivan yliampuvaa puutaheinää.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Mutta samaa mitä Jedi, jokaisesta hetkestä nauttinut ja minunkin subini tulee uusiutumaan!

Edit: Huppista, empä älynnyt editoida tuota toista kommenttia. Nyt Cpp0 herätys. . .

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

En käsitä miksi kukaan haluaisi pelata mmorpg pelejä konsoleilla, mutta meitä on moneksi.

Käyttäjän mpp kuva
mpp

Itsellä on ainakin kovat odotukset konsoliversiota kohtaan. PC:llä tätä on tullut pelattua melko paljon ja eilen jatkoin tilausta parilla kuukaudella.