The Elder Scrolls -sarjasta nyky-Fallouteihin – tuore kokopitkä dokumentti syventyy Bethesda Game Studiosin historiaan / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls -sarjasta nyky-Fallouteihin – tuore kokopitkä dokumentti syventyy Bethesda Game Studiosin historiaan

9.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Roolipeleistään tunnettu Bethesda Game Studios on esittelemässä pian uuden Fallout-pelinsä, mutta sitä ennen voi olla hyvä kerrata hieman yhtiön historiaa. Sopivasti tällä viikolla YouTuben pelidokumenttikanava Noclip julkaisikin uuden puolitoista tuntia pitkän videon, joka käy läpi Bethesdan pelihistoriaa The Elder Scrolls: Arenasta aina Fallout 4:ään asti.

Dokumentissa äänessä nähdään muun muassa pelitalon keulahahmoksi muodostunut Todd Howard, joka kertoo esimerkiksi päätymisestään yhtiöön niin kuin myös tapahtumasarjasta, joka ajoi Bethesdan hankkimaan klassikkosarja Falloutin haltuunsa. Muiden haastateltavien joukkoon mahtuu niin taidevastaava Matt Carofano kuin studiopomo Ashley Cheng.

Noclip on aiemmin työstänyt laajoja dokumentteja myös esimerkiksi Final Fantasy XIV:stä, Doomista ja Horizon: Zero Dawnista. YouTube-kanavaan kannattaakin tutustua tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Good stuff.