The Elder Scrolls V: Skyrim näyttää saavan vielä yhden uusintajulkaisun.

Vuonna 2011 ilmestynyt Skyrim julkaistiin viime marraskuussa uudelleen paranneltuna Anniversary Edition -versiona pc:lle, PlayStationille ja Xboxille. Nyt myös Switch-pelaajat ovat pääsemässä käsiksi pelin kymmenvuotisjuhlapainokseen.

Julkaisija Bethesda ei ole toistaiseksi antanut virallista vahvistusta The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Editionin Switch-julkaisusta, mutta Switch-versiosta on saatu vihiä ikärajaluokitusten kautta. Viimeisimpänä ikärajaluokituksen Switch-versiolle on antanut eurooppalainen PEGI. PEGI:n verkkosivuilta löytyvä merkintä Switch-versiosta ei kuitenkaan anna luotettavaa tietoa Skyrim Anniversary Editionin julkaisuajankohdasta, sillä pelin julkaisupäivä on merkitty virheellisesti elokuun puolelle.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition sisältää alkuperäisen pelisisällön ohella pelin kolme laajennusta sekä kaikki Creation Club -lisäsisältöpaketit. Uudet lisäsisältöpaketit lisäävät peliin uusia tehtäviä, joukon varusteita sekä uutta puuhaa selviytymispelitilan ja kalastuksen muodossa. Muilla alustoilla Skyrim Special Editionin omistaneet pelaajat saivat Anniversary Editionin viime vuonna ilmaisena päivityksenä, joten oletettavasti sama koskee myös Switch-pelaajia.

Lähde: PEGI.info

Lisää luettavaa