The Elder Scrolls VI:ta ei kannata odottaa hetkeen – peli on vielä suunnitteluvaiheessa / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls VI:ta ei kannata odottaa hetkeen – peli on vielä suunnitteluvaiheessa

30.06.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Seuraavaa The Elder Scrollsia kuumeisesti odottavien kannattaa laittaa jäitä hattuun.

Bethesda-pomo Todd Howard on kertonut The Telegraph -lehden haastattelussa The Elder Scrolls VI:n olevan yhä suunnitteluasteella. Howardin mukaan jo kolme vuotta sitten paljastettu peli hyödyntää Starfieldissä ensimmäistä kertaa käytettävää Creation Engine 2 -teknologiaa, ja kehittäjät suunnittelevat paraikaa täydennyksiä pelimoottoriin The Elder Scrolls VI:n varalle.

– On hyvä ajatella The Elder Scrolls VI:n olevan vielä suunnitteluvaiheessa, Howard kommentoi pelin kehityksen tilannetta.

The Elder Scrolls VI:n kehityksen on määrä käynnistyä toden teolla Starfieldin kehitystyön valmistumisen jälkeen. Starfieldin on kerrottiin aikaisemmin tässä kuussa ilmestyvän marraskuussa 2022.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jännä nähdä mitä valheita Todd Howard kehittelee tästäkin.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Bugit ovat yhä suunnitteluasteella.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Julkistettua ei saa enää julkistamattomaksi, vaikka etenkin Cyberpunk-katastrofin jälkeen Bethesda varmaan kovasti toivoisi jotain kosmista undo-nappia.

Elder Scrolls VI:n tarina on tähän mennessä ollut tismalleen sama kuin Cyberpunkin: Peli julkistetaan hyvin varhaisella esivalmisteluasteella ja sen jälkeen käytännössä hyllytetään vuosiksi. Nyt sitten pikkuhiljaa aletaan pohtia, että mitäs peliä me oikeastaan ollaan tekemässä?

Julkistus siis nettosi heille ainoastaan sen, että se asetti pelaajien odotuksille jonkin lähtötason, josta kokemuksen perusteella voidaan mennä ainoastaan ylöspäin kohti kohtuuttomuutta ja siitäkin yli. Tällä kertaa se peli kannattanee siis hinkata aika vimpan päälle kuntoon ja Todd Howard mielellään suukapuloida takahuoneeseen aina kun peliä esitellään julkisesti.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Haerski

Tällä kertaa se peli kannattanee siis hinkata aika vimpan päälle kuntoon ja Todd Howard mielellään suukapuloida takahuoneeseen aina kun peliä esitellään julkisesti.

😂😂😂😂