Electronic Arts jälleen ostoksilla / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts jälleen ostoksilla

22.06.2006 // Kirjoittanut: feldon
1

Electronic Arts (EA) kertoo solmineensa yhteistyösopimuksen Mythic Entertainment –pelitalon kanssa. Sopimuksen myötä Warhammer Onlinen kehittäjänä tunnettu yritys saa nimekseen EA Mythic ja sen toiminnot siirtyvät kokonaisuudessaan Electronic Artsin alaisuuteen.

Päätös EA:n ja Mythicin yhdistymisestä ei ole saanut pelikansan välitöntä tukea. Maailman suurimpiin pelitaloihin lukeutuva EA on viimevuosina imenyt sisuksiinsa merkittävän määrän yksityisiä peliyrittäjiä, joka on saanut monet huolestumaan kilpailun vähenemisestä. Mythicillä yrityskaupoista kuitenkin iloitaan: irtisanomisten ja penninvenytyksen sijaan kehittäjillä on nyt käytössään huomattavasti aikaisempaa enemmän resursseja.

EA Mythicin johtoon on nimitetty Mythic Entertainmentin nykyinen toimitusjohtaja, Mark Jacobs. Lopullista kauppahintaa ei ole vielä julkistettu, mutta aivan pikkurahalla Dark Age of Camelotin kehittäjää tuskin myytiin. Jatkossa EA Mythic keskittyy massiiviroolipelien kehittämiseen. Ensimmäisenä listalla on Warhammer Online: Age of Reckoning, jonka on määrä ilmestyä ensi vuoden lopulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Warhammer Online: Age of Reckoning vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Warhammer universumi on helposti yksi parhaista.

Nostoja