Electronic Arts jatkaa studiohankintojaan – Super Mega Baseball -kehittäjä tarttui nyt pelijätin haaviin / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts jatkaa studiohankintojaan – Super Mega Baseball -kehittäjä tarttui nyt pelijätin haaviin

6.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Metalhead Software, Super Mega Baseball, EA, EA Sports, Electronic Arts,

Kanadalaisperäinen pelistudio Metalhead Software on liittynyt osaksi Electronic Artsia. Pelijätti ilmoitti hankinnastaan keskiviikkona varmistaen samalla, että Metalheadin työstämä ja paljon kehuja kerännyt Super Mega Baseball -urheilupelisarja on vastaisuudessa sen hallinnassa.

Kaupan hintaa ei ole paljastettu.

– Olemme kaikki Super Mega Baseballin pelaajia ja olemme pitkään ihailleet Metalheadin tiimin tekemää työtä. Kyseessä on uniikki ja rakastettu sarja urheilupelaajien keskuudessa, jonka tasapaino, pelattavuuden syvällisyys ja uniikki sisältö tekevät siitä hauskan pelattavan kavereiden kanssa. Odotamme innolla tiimin tukemista, jotta he voivat jatkaa mahtavien pelien tekemistä urheilufaneille ympäri maailman. EA Sports -johtaja Cam Weber summaa.

EA:n lehdistötiedotteen mukaan Metalheadin on määrä jatkaa EA:n alaisuudessa niin Super Mega Baseball -sarjan laajentamista kuin tarjota myös uusia viihde- ja urheilukokemuksia. Viimeksi uusi osa sarjasta saatiin viime vuoden toukokuussa Super Mega Baseball 3:n merkeissä.

EA on kasvattanut studio- ja pelisarjaperhettään aiemmin tänä vuonna isosti jo lisäämällä brittiläisen autopelitalo Codemastersin talliinsa. Kesän Formula 1 -peli F1 2021 saapuukin kauppoihin sen julkaisemana. Aktiivisuutta on alkanut näkyä toki myös muutamissa EA:n vanhemmissa urheiluhankkeissa, sillä pitkästä aikaa vuosiin yhtiö on palaamassa muun muassa golfpelaamisen pariin.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja