Electronic Arts julkisti NHL 16:n – ei uudistuvaa virtuaalilätkää enää vanhoille konsoleille (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts julkisti NHL 16:n – ei uudistuvaa virtuaalilätkää enää vanhoille konsoleille (päivitetty)

19.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Electronic Arts on paljastanut ensimmäisen joukon yksityiskohtia NHL 16:sta. Kuten odottaa saattaa, julkaistaan EA:n tuore lätkäpeli tälläkin kertaa syyskuussa, mutta nyt vain ja ainoastaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Tämänvuotisella osallaan EA haluaa erityisesti osoittaa, että se on kuunnellut faneja sisältököyhän NHL 15:n jälkeen. Heti kättelyssä se on luvannut, että NHL 16 ei unohda julkaisussa enää 12 ihmispelaajan nettipeliä tai suosittua EASHL-tilaa. Muita peliin luvattuja pelitiloja ovat myös Hockey Ultimate Team, Be a GM ja Be a Pro, joihin on pyritty tuomaan parannuksia muun muassa aiempaa monipuolisemmalla joukkueiden hallinnoinnilla ja persoonallisemmilla pelaajilla.

Muilta osin EA lupaa parantaneensa jälleen tietysti myös lätkäsarjansa pelattavuutta aina luistelusta kiekon hallitsemiseen. Tämän ohella tunnelmaa pyritään pitämään tällä kertaa korkealla entiseen verrattuna aina vain eloisemmilla areenoilla sekä pelaajille kasvavilla playoff-parroilla.

Hieman mielenkiintoisempana uutuutena NHL 16 tarjoaa tällä kertaa mahdollisuuden käyttää pelatessa hyödyksi myös visuaalisia apuja, jotka neuvovat hieman tarkemmin, mitä pelikentällä tapahtuu. Neuvot päälle kytkimällä peli pystyy viestimään pelaajilleen esimerkiksi syöttölinjoista ja vapaana olevista pelaajista, ja niiden tarkoituksena onkin erityisesti auttaa uusia pelaajia pääsemään paremmin sisään virtuaalilätkän maailmaan.

Minkäänlaista kunnon pelikuvaa NHL 16:sta ei ole vielä julkaistu.

Päivitys kello 21.38: EA on vahvistanut, että Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle tänä vuonna saadaan niin sanottu NHL Legacy Edition -peli. Kyseinen peli ei enää näytä sisältävän uusia ominaisuuksia, vaan se tyytyy tarjoamaan lähinnä aiempiin NHL-peleihin perustuvan lätkäkokemuksen päivitetyillä pelaaja- ja tapahtumatiedoilla. Pelin tarjoamien pelitilojen joukkoon lukeutuvat ainakin Be a Pro, EASHL, NHL 94 Anniversary Mode ja perinteiset verkkotilat.

NHL 16:ta koskien EA on perustanut nyt peliä varten myös oman kyselysivun, jossa se on vastannut pelaajien uteluihin. Samalla syntynsä ovat saaneet oheiset videot.

Kokonainen lista NHL 16:n pelitiloista on myös vahvistettu ja se näyttää seuraavalta:

 • Play Now
 • Be a Pro
 • Be a GM
 • Season Mode
 • Practise Mode
 • Playoff Mode
 • NHL Moments Live
 • Hockey Ultimate Team
 • EASHL
 • Online Team Play
 • Online Versus

Lähde: EA Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LyideX kuva
LyideX

E: Tätä saa odotella kun vanhat konsolit unohdettu joten tästä vaan kehitystä eteenpäin!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Näyttää olevan ihan sama mitä paskaa sieltä tulee. Suomalaiset on niin sokeana onnesta koko jääkiekkoon, että ostavat pelin joka tapauksessa. Onhan tuo nähty kuinka NHL 15 koreili myytyjen pelien kärkipaikoilla viikosta ja kuukaudesta toiseen. Pöks.

Ei liene kovin mullistavaa tulossa vuosittaisella julkaisutahdilla. Sama juttuhan se on FIFAssa, vaikka ei oo FIFA -sarjassakaan mahtanu koskaan olla NHL 15:sta vastaavaa pohjanoteerausta! Itse päätin jo hyvän aikaa sitten ottaa lomaa ainaki kahdesta seuraavasta FIFAsta. Kahdessakin vuodessa saa mukavasti madallettua digitaalista pelivuorta.

Sama koskee myös Destinyn kaltaisia pelejä. Lukemattomat muut pelimaailmat jäävät näkemättä kun raidaa vaan menemään jossain kuun syövereissä. Yritän välttää tästedes kaikkea sellaista, vaikka tuo FF XIV: A Realm Reborn onkin pyörinyt usein mielessä.

Käyttäjän SCORPIO kuva
SCORPIO

On se kumma jos tähän ei saada Kausi-muotoa, joka puuttui täysin 15:sta.

Edit: Kausimuoto -check
Vielä tarvitsisi "Oman joukkueen" teon niin alkaisi jo kelpaamaan.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Legacy editionit tuntuvat olevan olleen jo pitkän aikaa iso juttu (http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts-FIFA-13-PS2/dp/B0084SQKO0), mutta vasta kun joku huomasi tämän käsikonsoliversiossa, niin alkoivat laittaa kanteen maininnan siitä että ei ole uusi peli vaan legacy versio eli vain pelaajat päivitetty (http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts-P2OESSELE11141-FIFA-PS2/dp/B00E4LGDTS).

Käyttäjän saminue kuva
saminue

Saisivat tuoda takaisin lätkän myös PC.lle

Käyttäjän saminue kuva
saminue

Saisivat tuoda takaisin lätkän myös PC.lle