Electronic Arts nappasi Halo-luojan joukkoihinsa – uusi peli tulossa kokonaan uudelta studiolta / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts nappasi Halo-luojan joukkoihinsa – uusi peli tulossa kokonaan uudelta studiolta

19.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Marcus Lehto, Halo, Master Chief, EA, Electronic Arts, Seattle, studio,

Halo-sarjaa mukana luomassa ollut Marcus Lehto on löytänyt itsensä uudesta työpaikasta Electronic Artsin sisältä. Kehittäjäveteraani ilmoitti Twitter-tilillään, että tulossa häneltä olisi seuraavaksi jälleen yksi ensimmäisen persoonan peli, jota hän ohjaa tällä kertaa osana uutta Seattleen perustettua studiotaan.

Hirveästi muuta Lehto tai EA eivät olekaan halunneet sanoa. Luonnollisesti mies kuitenkin ilmaisee, ettei malta odottaa, että hän voisi jakaa lisätietoja uusista haasteistaan.

Ennen uusinta uraloikkaansa Lehto vaikutti perustamassaan V1 Interactive -studiossa vuosina 2014-2021, minkä tuloksean syntynsä sai tosiaikastrategiaa ja räiskintää yhdistänyt Disintegration.  Peli ei löytänyt kuitenkaan kummempaa menestystä ja V1 laittoikin lapun luukulle aiemmin alkuvuodesta.

Halo-sarjan luoneella Bungiella Lehto ehti aloittaa jo vuonna 1997, kun taas studio jäi kunnollisesti taakse vuonna 2012. Näppinsä hän ehti Halo-pelien ohella ujuttaa siis muun muassa Myth-sarjaan ja osin Destinyynkin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

RIP sen peli tulee olemaan täynnä P2W:tä ja MTXää

Nostoja