Electronic Arts ostaa Titanfall-kehittäjä Respawn Entertainmentin, uusi sarjan osa tekeillä / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts ostaa Titanfall-kehittäjä Respawn Entertainmentin, uusi sarjan osa tekeillä

10.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Titanfall-sarjan kehittäjä Respawn Entertainment on siirtymässä Electronic Artsin omistukseen. Pelijätti ilmoitti hankinnastaan Suomen aikaan torstain ja perjantain välisenä yönä maksaen noin 315 miljoonaa dollaria käteisvarojen ja osakkeiden muodossa sekä mahdollisia bonuksia maksimissaan 140 miljoonan dollarin edestä.

Yhtiöt ovat tehneet jo aiemmin vankkaa yhteistyötä, sillä Titanfall on ollut nimenomaan Electronic Artsin julkaisema sarja. Jo tovin aikaa on ollut myös tiedossa, että Respawn työstää EA:lle jonkinlaista uutta Tähtien sota -peliä.

EA:n ostoilmoitus on nyt lisäksi vahvistanut, että Respawn työstää parhaillaan uutta Titanfall-peliä yhdessä hiljattain vihjatun virtuaalitodellisuuskokemuksen kanssa..

– Koimme, että nyt oli oikea aika liittyä osaksi alan johtajaa, joka tarjoaisi meille tarvittavat resurssit ja tuen pitkän linjan menestykseen samalla, kun pystymme pitämään oman kulttuurimme ja luovan vapautemme. EA on ollut mahtava kumppani viimeisinä vuosina Titanfallin sekä Titanfall 2:n kanssa ja olemme innoissamme voimiemme yhdistämisestä, kertoo Respawnin toimitusjohtaja Vince Zampella.

Peliblogi Kotakun sisäpiirilähteiden mukaan myös korealaisjulkaisija Nexon olisi ollut kiinnostunut Respawnista, mutta jäi tarjouskilvassa toiseksi. Yhteistyössä Nexonin kanssa Titanfall on suuntaamassa lähitulevaisuudessa Aasiaan ilmaispeli Titanfall Onlinena.

Lähde: EA, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Varmaan suljetaan jo viikon kuluttua tämäkin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tf2:n kampanja oli kyllä loistava, erityisesti ne kikkailukentät. Moninpeliä en taas jaksanut juurikaan, sillä se oli sen verran lähellä CODia ADHD-menollaan. Itselle iskee vähän taktisempi moninpelailu vaikka yksinpeleissä ei vauhti haitaksi olekaan ja esim. uusi Doom on yksi virkistävimmistä räiskinnöistä pitkään aikaan.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Huomasin eilen vasta että minua kovasti kiinnostanut tuleva Anthem on kanssa tämän ihanan EA:n tuottama. Tuli vain lisää huolia tässä mikromaksuisessa aikaudessa peliä kohtaan. Peli trailerilla näytti itselleni kovin tyydyttävältä, varsinkin jos tutkimusmatkaa pelataan Evolven lailla pienellä ryhmällä. Itellä on jäänyt moninpelikokemukset aika vähiin kun en oikein millään servereillä pomppimisella muumassa mapissa jaksa pitkään. Tälläinen muutaman hengen scifiseikkailu voisi kiinnostaa. Toivottavasti tekijät ymnärtäisivät tarinan arvon pelaajille, aivoton räiskintä on kivaa hetken mutta...

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Meinasin tulla sanomaan että: "Pistetäänkö vedon lyönniksi, milloin EA sulkee tämän studion", mutta vitsi on jo tehty. :(

Mitä tulee Respawniin niin en ole pelannut yhtään heidän peliään, Titanfall 2 pitäis varmaan joskus tsekata, harmi ettei sitä saa Steamista, toisaalta voisin ostaa sen käytettynä vaikka Xbonelle aikanaan.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus Brutal1ty

Meinasin tulla sanomaan että: "Pistetäänkö vedon lyönniksi, milloin EA sulkee tämän studion", mutta vitsi on jo tehty. :(

Mitä tulee Respawniin niin en ole pelannut yhtään heidän peliään, Titanfall 2 pitäis varmaan joskus tsekata, harmi ettei sitä saa Steamista, toisaalta voisin ostaa sen käytettynä vaikka Xbonelle aikanaan.

Ota EA Access käyttöön kuukaudeksi. Maksaa vaa 4€ ja voit pelata titan fall 2 niin paljon kuin haluat

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Origin Access on yksi parhaista asioista mitä EA on ikinä tehnyt. Sääli, että Sonyn idiootit ei salli PS4-pelaajien nauttia siitä.

Edit: Origin on kaikella tavalla parempi palvelu kuin Steam. Origin on yksi syy miksi Steamilla on nykyään refund-politiikka ylipäätään. Kilpailu on katsokaas hyvästä.