Electronic Arts ottaa etäisyyttä E3-pelimessuista / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts ottaa etäisyyttä E3-pelimessuista

28.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Electronic Arts ei ole osallistumassa tänä vuonna tavalliseen tapaansa kesän E3-pelimessuille. Pelijätti on ilmoittanut, ettei se ole tällä kertaa pystyttämässä enää omaa esittelyaluettaan E3:n messuhalliin, minkä lisäksi se ei ole järjestämässä myöskään kesäistä lehdistötilaisuuttaan aivan samaan tapaan kuin ennen.

Vanhan toimintatapansa EA on korvaamassa kokonaan uudella EA Play -tapahtumalla. Kyseessä on Los Angelesissa 12.-14. kesäkuuta ja Lontoossa 12. kesäkuuta järjestettävä yleisölle avoin tempaus, jonka yhteydessä EA esittelee sekä uusia pelejään että myös tarjoaa muunkinlaista viihdykettä, kuten kilpailuja ja suorana nettiin lähetettäviä erilaisia verkkolähetyksiä. Myös yhtiön tavanomainen E3-lehdistötilaisuus järjestetään tapahtuman yhteydessä 12. kesäkuuta.

Tavanomaisesti EA on järjestänyt kesäisen lehdistötilaisuutena päivää ennen E3-messujen varsinaista alkua Sonyn, Microsoftin ja Ubisoftin tapaan. Tänä vuonna E3-messut järjestetään 14.-16. kesäkuuta. 

Lähde: EA Play

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvältä vaihtoehdolta vaikuttaa tämä.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Eipäs tämä tavalliselle suomalaiselle näy muuta kuin siinä, että lehdistötilaisuus tulee eri päivänä. EA jos kuka voi halutessaan tehdä tälläisen omankin shown, heillä kyllä pelisarjoja ja kerrottavaa riittää. Visceralin Star Wars peli ja Mass Effectin uusi tulo nyt ainakin itseäni kiinnostaa eniten. Battlefrontin lisärit ja Mirror's Edge kiinnostaa myös paljon. Saa nähdä julkistavatko jatkoa Battlefieldille, toivottavasti.

Nostoja