Electronic Arts ottaa etäisyyttä E3-pelimessuista

Electronic Artsia ei nähdä tänä vuonna E3-messuilla samalla tavoin kuin ennen, sillä pelijätti järjestää kokonaan oman EA Play -tapahtumansa.

27.1.2016 23:38

Electronic Arts ei ole osallistumassa tänä vuonna tavalliseen tapaansa kesän E3-pelimessuille. Pelijätti on ilmoittanut, ettei se ole tällä kertaa pystyttämässä enää omaa esittelyaluettaan E3:n messuhalliin, minkä lisäksi se ei ole järjestämässä myöskään kesäistä lehdistötilaisuuttaan aivan samaan tapaan kuin ennen.

Vanhan toimintatapansa EA on korvaamassa kokonaan uudella EA Play -tapahtumalla. Kyseessä on Los Angelesissa 12.-14. kesäkuuta ja Lontoossa 12. kesäkuuta järjestettävä yleisölle avoin tempaus, jonka yhteydessä EA esittelee sekä uusia pelejään että myös tarjoaa muunkinlaista viihdykettä, kuten kilpailuja ja suorana nettiin lähetettäviä erilaisia verkkolähetyksiä. Myös yhtiön tavanomainen E3-lehdistötilaisuus järjestetään tapahtuman yhteydessä 12. kesäkuuta.

Tavanomaisesti EA on järjestänyt kesäisen lehdistötilaisuutena päivää ennen E3-messujen varsinaista alkua Sonyn, Microsoftin ja Ubisoftin tapaan. Tänä vuonna E3-messut järjestetään 14.-16. kesäkuuta. 

Lähde: EA Play

Lisää luettavaa