Electronic Arts työstää omaa Assassin's Creediaan / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Arts työstää omaa Assassin's Creediaan

17.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Electronic Arts työstää omaa Assassin's Creediaan

Electronic Arts on valmistelemassa omaa Assassin's Creed -sarjan kaltaista avoimen maailman toimintapeliään, yhtiön talousjohtaja Blake Jorgensen on paljastanut. Projekti on tullut ilmi tällä viikolla San Franciscossa järjestetyssä teknologiakonferenssissa, jossa Jorgensen oli yksi puhujista.

– Palkkasimme hiljattain Jade Raymondin, joka auttoi Ubisoftilla luomaan Assassin's Creed -sarjaa. Nyt hän luo meille toimintapeligenren osaa uudessa studiossa, jota olemme rakentamassa parhaillaan Montrealissa, Jorgensen selitti konferenssin yhteydessä.

Jorgensenin mainitsema uusi Montrealissa sijaitseva EA-studio on Motive-niminen toimisto, jonka vetäjänä Raymond on toiminut viime heinäkuusta alkaen. Jo ennalta tiedossa on ollut, että kyseisessä roolissa Raymond tiimeinen on avittanut Dead Space -sarjasta tuttua Visceral Gamesia kehittämään omaa Tähtien sota -peliään. Tarkoituksena Motivella on ollut kuitenkin myös luoda EA:lle täysin uusia pelinimikkeitä.

EA:n halu luoda uusi oma avoimen maailman toimintapelinsä ei tule niinkään yllätyksenä, sillä aiemmin lokakuussa EA Studios -pomo Patrick Söderlund nosti esille viihdesivusto IGN:n haastattelussa, kuinka pelijätiltä puuttuu parhaillaan oma suuren mittaluokan toimintapelisarjansa. Söderlund olikin jo tuolloin varsin suorasukainen toteamaan, että yhtiö pyrkii paikkailemaan puutetta vielä lähitulevaisuudessa.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nauha kuva
Nauha

Mielenkiintoista. Toivottavasti perustuisi menneeseen aikaan, eikä mihinkään cyber/robotti -sotaan.

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Itse otan tämän huonona uutisena koska luultavasti EA:n tarkoutus on luoda joka vuosi ilmestyvä rahastus pelisarja.

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Siellähän tekevät, kaupan hyllylle jää niinku muutkin EA:n roskat

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tehkööt, kunhan ei taas vain monisteta sitä Ubisoft-kaavaa. Siihen on jo niin kyllästynyt. Ja silti, uusin Ass Creed hieman kiinnostaisi kun sitä ilmeisesti on vähän tiivistetty ja tyypit kehuneetkin.

Nostoja