Electronic Arts yhteistyöhön ylistetyn Brothers-seikkailun luojien kanssa

Brothers: A Tale of Two Sonin luoja Josef Fares työstää uutta peliä Electronic Artsin kanssa. Töitä hän tekee osana uutta itsenäistä Hazelight-studiota.

6.12.2014 06:35

Ylistetyn Brothers: A Tale of Two Sonin luovana vetovoimana toiminut Josef Fares on perustanut oman pelistudionsa. Uusi itsenäinen studio on ristitty Hazelightiksi ja se työstää parhaillaan ensimmäistä peliään yhteistyönä Electronic Artsin kanssa.

Hazelight toimii tällä hetkellä Battlefield-kehittäjä DICEn tukholmassa sijaitsevassa toimistossa ja se koostuu Brothersin kehittäneestä ydintiimista. Studion ensimmäisestä pelistä ei vielä tiedetä toistaiseksi paljoa, mutta ainakin ohesta löytyy jo lyhykäinen teaser-video siitä, mitä luvassa voisikaan vielä olla.

Ennen työtään Brothersin parissa Fares toimi Ruotsissa varsin arvostettuna elokuvaohjaajana. Brothersin menestyksen myötä pelit ovat napanneet miehen kuitenkin nyt niin kovaa mukaansa, että viime kesänä hän ilmoitti jäädyttäneensä uusimman elokuvaprojektinsa jatkaakseen vielä pelien parissa. Vielä tuolloin hänen uusin peliprojektinsa oli vailla julkaisijaa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa