Electronic Artsille uusi pääjohtaja / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Artsille uusi pääjohtaja

27.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
6

Suurjulkaisija Electronic Artsin pääjohtaja Larry Probst on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä. 16 vuotta jättifirman johtoporrasta hallinneen Probstin tilalle saapuu John Riccitiello, joka on aiemmin toiminut muun muassa yhtiön toimitusjohtajana.

- Electronic Artsin johtaminen on aina ollut suuri unelmani. Olen todella otettu Larryn ja muiden päätöksestä nimittää minut tehtävään, Riccitiello iloitsi.

- Tämä on täydellinen hetki siirtyä syrjään ja antaa muille tilaa. Olemme sivuuttaneet viimeisimmätkin ongelmamme, joten on hienoa, että uusi johtaja pääsee aloittamaan työnsä hyvissä oloissa, Probst kertoi Yahoolle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Maailman isoimman pelifirman johtajalla on aina iso merkitys peliteollisuudelle myös.

Käyttäjän CrazyMario kuva
CrazyMario

Jospa EA:lla puhaltaisi nyt uudet tuulet... Itse olen henkilökohtasesti ollu pettynyt heidän tarjontaan... Pelejä kyllä ilmestyy mielin määrin, mut nekin on ihan kohtalaisia. Sais tulla jokin maatajärisyttävä peli, joka veis jalat alta :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kuka postas oman kännykkävideonsa tänne?

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Jepulis, toivottavasti tämän muutoksen johdosta electronicarts ottaa uskaliaampia askelia ja tekee muutakin kuin päivittää urheilusarjojaan ja julkaisee keskinkertaisia tekeleitä (kyllä muutama valopilkkukin on pistäytynyt mutta ehdottomasti ei tarpeeksi monta, kun kyseessä on sentään maailman isoin pelifirma)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''kuka postas oman kännykkävideonsa tänne?'' ????????

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Dear Mr. Riccitiello, could you make sure that EA's games wouldn't suck so much?