Elite: Dangerous -kehittäjä nappasi haltuunsa oikeudet "globaalisti tunnettuun" elokuvasarjaan / Uutiset / pelaaja.fi

Elite: Dangerous -kehittäjä nappasi haltuunsa oikeudet "globaalisti tunnettuun" elokuvasarjaan

6.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Brittikehittäjä Frontier Developmentsin seuraava peliprojekti on mitä ilmeisemmin perustumassa tunnettuun Hollywood-nimikkeeseen.

Lontoon pörssin kotisivuille maanantaina ilmestytyneen uutisartikkelin mukaan yhtiö on päässyt sopimukseen maailmanlaajuisesti tunnetun leffasarjan siirtämisestä pelimuotoon. Ilmeisesti kyseinen leffasarja sopii täydellisesti yhteen Frontierin osaamisen kanssa ja se on luovasti stimuloiva.

Varsinaiset konkreettiset yksityiskohdat diilistä ovatkin sitten vielä hyvin vähissä. Julkista tietoa ei ole vielä edes siitä, minkä elokuvastudion kanssa sopimus on oikein solmittu. Lisätietoja projektista olisi määrä kuulua sentään vielä myöhemmin tänä vuonna.

Parhaiten Frontier Developments tunnetaan tällä hetkellä avaruuslentelypeli Elite: Dangerousista ja huvipuistosimulaatio Planet Coasterista.

Lähde: Lontoon pörssi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Starship Trooper on nimike luulen ma!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä mur72

Starship Trooper on nimike luulen ma!

Olisi kohtuu kova juttu!

Muistan kun tuli kaikki sarjan leffat katsottua tiiviissä ajassa ja aivan loistavaa aivotonta viihdettä. Tai näin ainakin muistelin niiden olevan, sellaista kieli poskella menoa. Ainakin silloin maistui.

Peleistä joku Helldivers olisi kai aika lähellä niitä leffoja.

Nostoja