Ellie on kasvanut ja näreissään – The Last of Us Part II paljastettiin (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Ellie on kasvanut ja näreissään – The Last of Us Part II paljastettiin (päivitetty)

3.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
33

The Last of Us on saamassa virallisesti jatkoa. Sonyn PlayStation Experience -yhteisötapahtumassa Naughty Dog tarjosi ensimmäisen vilauksen parhaillaan kehitteillä olevaan jatko-osaan, jota se kutsuu The Last of Us Part II -nimellä.

Pelistä annetun pikaisen silmäyksen perusteella Ellie ja Joel ovat edelleen keskeinen osa uutta koitosta, mitä nyt Ellie vaikuttaisi nousevan nyt aina vain keskeisempään osaan. Seikkailu ei jatku myöskään heti The Last of Usin lopusta, vaan molemmat hahmot ovat ikääntyneet selvästi.

Sonyn mukaan The Last of Us Part II on vielä vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa. Esimerkiksi ensi vuodelle sitä ei kannata missään nimessä odotella. Ilmeisesti pelin kehitys on kunnolla pääsemässä vauhtiin vasta nyt, sillä Naughty Dogilla meni tovin aikaa löytää oikea suunta Ellien ja Joelin tarinan jatkolle.

Päivitys kello 1:25: Naughty Dog on vahvistanut, että The Last of Us Part II:ssa Ellie on kuin onkin ainakin pelin pääasiallinen pelattava hahmo. Nuori nainen on jatko-osassa 19-vuotias.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hype! Ensimmäinen osa on yksi parhaista pelikokemuksista koskaan joten hyvä että tulee jatkoa. Hyvä että Joel ja Ellie ovat mukana.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Tunteet.

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Ei kyllä hirveesti kiinnosta. En pelannu ekaa, enkä varmaan tätäkään.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Vai että makeaa mahan täydeltä? No ehkä tämän kerran.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Vähän 'meh' fiiliksen jätti, vaikkei tästä vielä tietenkään paljoa voi sanoa. Näitä kostotarinoita nyt vaan (viimeisimpänä vaikka Mafia 3) on mun mielestä nähty ihan tarpeeksi. Miksei voisi vaan keskittyä post-apokalyptiseen selviytymiseen ja vaikka sen vastalääkkeen löytämiseen ja ihmiskunnan pelastamiseen? Onko tästä pakko tehdä joku Ellien henkilökohtainen kostotarina x:lle (aseta tähän vihaisen näköinen pääpahisukkeli) sieninaamaörkkien maailmassa?

Näen oikein sieluni silmin jo juonikuvion, kun pelin alussa kaikki on iloisia, elämä hyvin ja pelaaja tutustutetaan Ellien ja Joelin uuteen perheeseen kunnolla. Sitten kaikki tapetaan (yllätyyyys!) ja loppu pelistä onkin vain random-pahapyllyjen jäljittämistä ja tappamista, koska Ellie on nyt vihainen. Mur!

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Olipahan mieletön tunnelmapala vanhoille faneille! Aivan huikeata, että pelimaailman ehkä paras parivaljakko tekee paluun... On teitä odotettukin!

Käyttäjän rollorokka kuva
rollorokka

Äärimmäisen tervetullut jatko-osa. Nyt vaan on jälleen edessä se piinallisen pitkä odotus. ...tulis jo.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

mutuilua ja veikkailua

Voit toki osua oikeaan mutta miksi lähteä heti huonointa odottamaan? Sitä paitsi vaikka kostotarinoita olisikin yhtä paljon kuin zombeja leffoissa ja peleissä, niin itse ainakin uskon että jokaisesta puhkikalutustakin genrestä saa hyvät tekijät virkistävän kulman esille. On se nähty elokuvienkin suhteen että vaikka kuinka jotkut tietyt genret tai tyylilajit on olleet niin väsyneitä niin jostain kuitenkin tulee joku yllätys, joka näyttää että kyllä kyseisestä aiheesta saa jotain freshiäkin irti.

Ja vaikka tulisikin "peruskostotarina", niin hyvä peli se hyvin hiton varmasti on. Jo se riittää minulle, joten kaikki muu on vain kuorrutusta hyvän kakun päällä.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä zappah

Toiveikasta puhetta paremmasta huomisesta

Niin, tämä oli tietenkin kaikki vaan spekulointia, mutta väistämättä tuli edellämainittu ensimmäisenä mieleen, kun tuo Mafia 3 ja Lincolnin "mä NIIN tapan KAIKKI!" -uhoaminen on vielä aika kirkkaasti mielessä. En tietenkään väitä etteikö kosto-aiheestakin voisi saada 'virkistävää kulmaa esille', mutta ihmettelin lähinnä että miksi pitää käyttää jotain noin puhkikaluttua aihetta, kun Last Of Usin maailmalla olisi niin paljon annettavaa? Odotin (ja tulen jatkossakin odottamaan) Naughty Dogilta parempaa pohjaa tämän pelin tarinalle, koska kyseessä ei ole mikään tavallinen studio, joka vaan vispaa näitä mainitsemiasi "puhkikaluttuja" aiheita uudestaan uusiin kuoriin.

Kuten jo sanoin, mutuilua ja spekulointia kaikki. Toivon todella, että osun mahdollisimman kauas omasta veikkauksestani.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

#ps4masterrace