Elokuun Games with Gold -etupelit näyttäisivät vuotaneen julki ennakkoon (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Elokuun Games with Gold -etupelit näyttäisivät vuotaneen julki ennakkoon (päivitetty)

25.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Päivitys kello 18:20: Microsoft on paljastanut virallisesti elokuun Games with Gold -tarjonnan. Sen myötä näyttää vahvasti siltä, että päivällä aiemmin julkisuuteen "vuotanut" tieto peleistä on ollut varsin kaukana oikeasta. Oikea kattaus näyttää seuraavalta:

  • Xbox One: Slime Rancher (1.-31.8.)
  • Xbox One: Trials Fusion (16.8-15.9.)
  • Xbox 360: Bayonetta (1.-15.8.)
  • Xbox 360: Red Faction Armageddon (16.-31.8.)

Vielä kirjoitushetkellä lataamassa ehtii käydä Runbow'n, Grow Upin ja Lego Pirates of the Caribbeanin.

Alkuperäinen uutinen: Xbox Liven kultajäsenille joka kuukausi tarjottavat Games with Gold -etupelit näyttäisivät vuotaneen tulevan elokuun osalta vahingossa julki.

Espanjalaissivusto Somosxbox on julkaissut sivuillaan tutun mainoksen, jolla Microsoft on paljastanut aina uudet etupelit hieman ennen kuukauden vaihtoa. Jos vuotoa on uskominen, saavat kaikki kultajäsenet ensi kuussa Xbox Onelle Assassin’s Creed: Chronicles - Indian ja Firewatchin, kun taas Xbox 360:n valikoimaa kasvatetaan Condemned: Criminal Originsilla ja Forza Horizon 2:lla.

Assassin's Creed: Chronicles - India on kuvan perusteella jaossa koko kuukauden 1. elokuuta alkaen. Firewatch saapuu ladattavaksi puolestaan 16. elokuuta ja on tarjolla aina 15. syyskuuta alkaen. Condemned tarjotaan puolestaan 1. elokuuta alkaen Xbox 360:lle ja peli vaihtuu 16. elokuuta Forza Horizon 2:een.

Microsoft ei ole itse kuitenkaan virallisesti paljastanut vielä seuraavan kuukauden Games with Gold -pelejä, joten uutinen kannattaa toistaiseksi ottaa vielä huhuna.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Loistava pelikattaus Xboksilta. Firewatch on erinomainen peli, jonka voisin pelata uusiksi läpi Xbox Onella. Myös Forza Horizon 2 on erinomainen ajopeli. Condemned ja Assassin’s Creed: Chronicles - Indian lähtee myös lataukseen, kun en ole pelannut näitä, mutta vaikuttaa hyviltä peleiltä.

Edit: Ahaa, näköjään päivällä vuotanut lista ei pitänyt paikkaansa. Ehdin jo odottaa tota Assassin’s Creed: Chronicles - Indian -peliä, kun en ole sitä vielä pelannut. Nyt ainakin on enemmän sellaisia pelejä joita en oo pelannut aiemmin - lataukseen lähtee ehdottomasti Trials Fusion ja Bayonetta. Myös Red Faction sekä Slime Rencher lähtevät lataukseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelattu koko trilogia, pelattu, pelattu jo muinaisten egyptiläisten aikaan ja jauhettu kymmeniä tunteja.

Ihan hyvä kattaus mutta ei osunut itselleni mitään mitä ei olisi jo pelannut. Muuten kyllä laadukas tai vähintään viihdyttävä kattaus.

EDIT: Jaha, se vuoto olikin kovin luotettava. No, eipä nämä tilalle tulleet kauheasti tilannetta muuta. Trials Fusion on jauhettu lisäreineen läpi, Bayonetta jäi kesken kun ei vain iskenyt ja joku aiempi Red Faction, joka myös tuli tämän kautta, oli aika tylsä teos. Ei sen kautta innosta tämä Armageddonikaan.

Slime Rancheria voisi testata, joten se mennee lataukseen.