Elokuun PlayStation Plus Essentials -pelitarjonta paljastui ennen aikojaan (Päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Elokuun PlayStation Plus Essentials -pelitarjonta paljastui ennen aikojaan (Päivitetty)

27.07.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

PlayStation Plus -pelivuodot jatkuvat edelleen myös Sonyn äskettäin tekemän palvelu-uudistuksen jälkeen.

Dealabs-sivustolla julkaistut tiedot kertovat tuttuun tapaan ensi kuun PlayStation Plus -pelitarjonnan annin. Vanhaa PS Plus -palvelua vastaavan PS Plus Essentialsin tilaajat pääsevät ensi kuussa käsiksi vuonna 2020 julkaistuun Tony Hawk's Pro Skater 1+2 -pakettiin. samana vuonna ilmestyneeseen Yakuza: Like a Dragoniin sekä vuonna 2017 ilmestyneeseen Little Nightmaresiin.

Elokuun PS Plus Essentials -peleistä Little Nightmares tulee saataville PS4-versiona. Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ja Yakuza: Like a Dragon ovat saatavilla sekä PS4- että PS5-julkaisuina. Tietojen mukaan pelit tulevat saataville 2. elokuuta.

Dealabsissa julkaistut PS Plus -tiedot ovat perinteisesti osoittautuneet paikkansa pitäviksi. Sonyn virallinen vahvistus elokuun PS Plus Essentials -peleistä saataneen myös lähipäivien aikana.

Päivitys, kello 20:20: PlayStation on varmistanut vuodetun pelitarjonnan oikeaksi. Pelit tulevat ilmaseen jakeluun Plus-jäsenille 2. elokuuta alkaen.

Lähde: Dealabs

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

No nyt on timanttinen kuukausi! Yakuzan uusinta en ehtinyt vielä hankkimaan kun olen säästellyt sen pelaamisen PS5:lle. Voin nyt myös fiilistellä Tony Hawkia sekä kokeilla kiinnostaako Little Nightmare riittävästi läpäisyyn.

Käyttäjän rap kuva
rap

Tony Hawkit ja Little Nightmare jo löytyy hyllystä ja pelattu. Yakuzaa en ole koskaan pelannut, ei ihan hirveästi nappaa mutta katotaan jos sitä kokeilee.