Elokuva- tai animehahmoja ei tulevaisuudessakaan nähdä Super Smash Brosissa / Uutiset / pelaaja.fi

Elokuva- tai animehahmoja ei tulevaisuudessakaan nähdä Super Smash Brosissa

15.09.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
Super Smash Bros Tokyo Game Show

Nintendon suositussa Super Smash Bros. -tappelupelisarjassa on paljon pelattavia hahmoja, ja kaikki niistä eivät ole Nintendon omista peleistä. Uusimmassa Super Smash Bros. Ultimatessakin on mukana taistelijoita muun muassa Banjo and Kazooie -pelistä. Monet ovat haikailleet videopelisarjojen ulkopuolisiakin hahmoja mukaan mäiskintään, mutta ohjaaja Masahiro Sakurain mukaan niitä ei ole tulossa.

– Minulta kysellään, missä on Rautamies, missä on Goku. Smashissa tulee kuitenkin olemaan vain videopelisisältöä, Sakurai kertoi Tokyo Game Show -messuilla ottaessaan vastaan palkintoa pelistään.

Samalla Sakurai paljasti, että Super Smash Bros. Ultimate oli viimeinen työ, jonka edesmennyt Nintendo-pomo Satoru Iwata hänelle antoi.

– Olen antanut pelille kaikkeni, ja teen jatkossakin kovasti töitä ladattavan sisällön eteen.

Sakurain kommentit julkaisi ensimmäisenä japaniksi Twitter-käyttäjä naruki. Myöhemmin ne vahvisti IGN:n Japanin osasto.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Järkevä rajaus kun kyseessä on kuitenkin videopelituote. Supersankarit ja muut leffahahmot ovat kokonaan oma juttunsa, jotka eivät istuisi pelin maailmaan. Jos Nintendolla olisi omassa tallissaan Marvelin tai DC:n hahmoihin perustuvat pelioikeudet ja pelisarjat, siinä tapauksessa Rautamiesten ja Batmanien mukaan ymppäämisessä olisi logiikkaa.

Kuten olemme saaneet nähdä, jo pelkästään Nintendon omien pelihahmojen määrä on mieletön.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Fair enough. Jos kerran Gokua ei ole mahdollista saada, niin edes Waluigi viimeisenä ladattavana hahmona. Tosin Banjo ja Sans olivat minulle jo riittävä syy maksaa kausikortista.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Olihan Mariolla ja Luigilla oma Elokuva myös ;)

Nostoja